VI HAR LIDT ENDNU; Super tilbud på LARONE til kun 99,95 kr + 1 fl GRATIS magnum. Skynd dig. Læs mere ved at klikke her

FinansBureauet
ByMalling
17/20 points
Jancis Robinson
Gastromand.dk
Alt Om Vin
Ugens Vinhit points
VinExpressen

Calmel + Joseph Les Effervescents Cremant de Limoux Brut

Vores absolut bedste Cremant

På lager
DKK 129,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 159,95 DKK stk.
134,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Skaldyr
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Kvalitets Cremant fra Calmel + Joseph

Top Cremant der produceret af 60% Chardonnay, 30% Chenin og 10% Pinot Noir, fra området Limoux, Languedoc. Her er vinstokkene plantet i ler og kalkstensholdig jord i 2-300 meters højde. I dette område er klimaet mere fugtigt og tempereret, og druerne modnes senere her et stykke inde i landet, end ude ved middelhavskysten. Druerne håndhøstes og transporteres til vingården i små kasser, hvor de sorteres, presses og behandles i temperaturkontrolleret tanke ved 15 grader.

Yderst delikat og velsmagende Cremant, med lysegrønne hints i den flotte reflekterende farve. Boblerne er bitte små og delikate. Aromaer af gule og grønne citrusfrugter. I smagen er vinen klar, elegant og forfriskende, med noter af hvid fersken, akacie og pære, og med en meget afbalanceret finish, som er en stor mousserende vin værdig. Alt i alt en flot tør til halvtør, yderst frisk og delikat Cremant, som er uden bitterhed i den store smag.

Server vinen v/ 10-13° grader. En vin der er perfekt til ènhver fest – både til fisk og skaldyr eller som aperitif..

Uden tvivl den bedste Cremant i vores sortiment. Denne Cremant er af top kvalitet, og anmelderne har flere gange vurderet denne bedre end Champagne til den dobbelt pris!

Vin Data
Drue
Chardonnay
Chenin Blanc
Pinot Noir
Type
Mousserende vin
Årgang
2012
Land
Frankrig
Låg
Prop
Producent
Calmel + Joseph
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12%
Region
Languedoc
Lagring
15 måneder i flasken
Drikkes bedst
2017-2022
Anmeldelser
Alt Om Vin

5 stjerner

"Elegant raffineret næse der balanceres mellem den herlige gærduft og et snert af grape. Frisk og forførende med en herlig mineralitet. Vellavet vin med en knivskarp syre. En sikker 5er!"

ByMalling

5 stjerner

"Til alle jer som er helt vilde med Cremant vine, så skal denne Cremant de Limoux fra Calmel & Joseph smages! Den forhandles hos Andrupvin.dk.

Det er en frisk Cremant med nogle lækre små bobler, en meget forfriskende vin, som skal nydes kold.

Det er ikke en så sød Cremant, men den er bare rigtig frisk og lækker. Den passer derfor godt til søde danske jordbær som lige er blevet dyppet i chokolade.

Selve smagen er til den lette side. Den er derfor ikke så dominerende, men frisk må være det bedste ord til at beskrive denne Cremant de Limoux af Calmel & Joseph.

Det er en af sommerens vine som du bare må have på dit vinlager, den passer til diverse lejligheder, og events som sommeren byder på.

Vinen får fuldt hus med 5 ud af 5 stjerner."

FinansBureauet

6 stjerner

"Super lækker og indsmigrende Cremant de Limoux med jordslået kælder i næsen og intensiv mund med noter af ristede kantareller, rugbrød og en snert af citrus. Flot vin"

Gastromand.dk

5 stjerner

"Limoux har du måske ikke lige i frisk erindring, men vi er i Languedoc, sydøst for Toulouse. Vinen er lavet på Chardonnay, Chenin og lidt Pinot Noir. Det skulle nok kunne fungere. Og sørme … nydelig æblenæse, blide bobler og venlig syre. Flot og ren vin og et fund til tilbudsprisen."

Jancis Robinson

17/20 points

"Pale gold with a steady stream of tiny bubbles. Hawthorn blossom, as fresh as spring on the nose with an undertow of something slightly richer. A fine, elegant mousse rolling out into cream fruit marked by lemon zest and white flowers, slender and yet with with substance. Some chalkiness. A little bit of biscuit buttery shortbread lurking underneath. This could well develop a bit further, it has the stuffing. I`d actually love to taste this blind alongside some Champagnes, its that good. A long finish of high-wired citrus and just the lightest touch of savoury spice."

VinExpressen

Ugens Vinhit points

"Vidunderlig duft af friske æbler, modne stikkelsbær, kridt, rugbrød, lidt karamel og gær. Blød og saftig i munden med en dejlig spændstig syre, der rammer frugten flot ind. Et kodylt flot alternativ til champagne til en fejende flot pris v. 6 flasker."

Medaljer

Guldmedalje Meilleur Effervescent du Monde
- samt 6. bedste mousserende vin, hvor den udklasserede de fleste Champagne m.v.

Medaljer

Gold Winner points

Om producenten

Calmel + Joseph

De producere forskellige vine fra forskellige steder i hele Languedoc-Roussillon regionen. Fra disse marker skaber de unikke vine, med masser af terroir og intensitet. Produktionen er begrænset, og der laves ca. kun 30.000 flasker af Villa Blanche serien og 9.000 flasker af terroir serien. Enkeltmarks vinene kun 1500 stk.

Alle vine fra dette fantastiske vinhus er letdrikkelige og leverer flotte vinoplevelser til meget attraktive priser.

Calmel + Joseph søger en harmonisk balance af frugt og friskhed, der vil gøre det muligt for vinen at udvikle sig i en spændende retning. Calmel + Jospeh er også meget interesseret i originale, ukendte eller lidt kendte druesorter, der tager os ind i et ukendt smag territorium.

Deres appellation vine kommer fra områder mellem Cévennes og Camargue, mellem Montagne Noire og Middelhavet, fra foden af Pyrenæerne til grænsen af ​​den spanske kyst - denne geografiske spredning byder på utrolig forskelligartethed. Languedoc Roussillon er der, hvor man finder den største mangfoldighed af jord. Alle disse fordele og al denne mangfoldighed giver ekstraordinær kreativ jord til produktion af deres vine.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt