KÆMPE KUP! RIOJA GRAN RESERVA MED 61% RABAT! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER!

×
95 points
Mad og Monopolet
VinAvisen
FinansBureauet
ByMalling
Wine Manual
Gastromand.dk
FlaskeHalsen
EkstraBladet
Alt Om Vin
Houlberg Vinblog

Calmel + Joseph Les Effervescents Cremant de Limoux Brut

Vores absolut bedste Cremant

På lager
DKK 149,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 169,95 DKK stk.
155,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Skaldyr
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Kvalitets Cremant fra Calmel + Joseph

Top Cremant der produceret af 60% Chardonnay, 30% Chenin og 10% Pinot Noir, fra området Limoux, Languedoc. Her er vinstokkene plantet i ler og kalkstensholdig jord i 2-300 meters højde. I dette område er klimaet mere fugtigt og tempereret, og druerne modnes senere her et stykke inde i landet, end ude ved middelhavskysten. Druerne håndhøstes og transporteres til vingården i små kasser, hvor de sorteres, presses og behandles i temperaturkontrolleret tanke ved 15 grader.

Yderst delikat og velsmagende Cremant, med lysegrønne hints i den flotte reflekterende farve. Boblerne er bitte små og delikate. Aromaer af gule og grønne citrusfrugter. I smagen er vinen klar, elegant og forfriskende, med noter af hvid fersken, akacie og pære, og med en meget afbalanceret finish, som er en stor mousserende vin værdig. Alt i alt en flot tør til halvtør, yderst frisk og delikat Cremant, som er uden bitterhed i den store smag.

Server vinen v/ 10-13° grader. En vin der er perfekt til ènhver fest – både til fisk og skaldyr eller som aperitif..

Uden tvivl den bedste Cremant i vores sortiment. Denne Cremant er af top kvalitet, og anmelderne har flere gange vurderet denne bedre end Champagne til den dobbelt pris!

Vin Data
Drue
Chardonnay
Chenin Blanc
Pinot Noir
Type
Mousserende vin
Land
Frankrig
Låg
Prop
Producent
Calmel + Joseph
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12%
Region
Languedoc
Lagring
15 måneder i flasken
Drikkes bedst
Nu og 3 år frem
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Alt Om Vin

5 stjerner

"Elegant raffineret næse der balanceres mellem den herlige gærduft og et snert af grape. Frisk og forførende med en herlig mineralitet. Vellavet vin med en knivskarp syre. En sikker 5er!"

ByMalling

5 stjerner

"Til alle jer som er helt vilde med Cremant vine, så skal denne Cremant de Limoux fra Calmel & Joseph smages! Den forhandles hos Andrupvin.dk. Det er en frisk Cremant med nogle lækre små bobler, en meget forfriskende vin, som skal nydes kold.

Det er ikke en så sød Cremant, men den er bare rigtig frisk og lækker. Den passer derfor godt til søde danske jordbær som lige er blevet dyppet i chokolade. Selve smagen er til den lette side. Den er derfor ikke så dominerende, men frisk må være det bedste ord til at beskrive denne Cremant de Limoux af Calmel & Joseph.

Det er en af sommerens vine som du bare må have på dit vinlager, den passer til diverse lejligheder, og events som sommeren byder på. Vinen får fuldt hus med 5 ud af 5 stjerner."

EkstraBladet

5 stjerner

"Lys og meget stringent i udtrykket. Flot mousse og grønne æbler, citrus og lyse blomsternoter. Ung men yderst vellavet. Flot lang sprød afslutning. På højde med en champagne."

FinansBureauet

6 stjerner

"Super lækker og indsmigrende Cremant de Limoux med jordslået kælder i næsen og intensiv mund med noter af ristede kantareller, rugbrød og en snert af citrus. Flot vin"

FlaskeHalsen

5 stjerner

"Der er ikke meget farve i denne Cremant fra det franske Limoux-område. Men smagsmæssigt er der en flot portion nuancer at gå på opdagelse i, for selvom vinen fornemmes rund og fyldig, så er den i den absolut tørre kategori. Det er den runde stil og de fine bobler, der først gør opmærksom på sig selv, men derefter følger en skøn frugtfornemmelse, inden den lange og lækkert tørre eftersmag trækker oplevelsen i langdrag. Det er rigtig fint til prisen."

Gastromand.dk

5 stjerner

"Limoux har du måske ikke lige i frisk erindring, men vi er i Languedoc, sydøst for Toulouse. Vinen er lavet på Chardonnay, Chenin og lidt Pinot Noir. Det skulle nok kunne fungere. Og sørme … nydelig æblenæse, blide bobler og venlig syre. Flot og ren vin og et fund til tilbudsprisen."

Jancis Robinson

17/20 points

"Pale gold with a steady stream of tiny bubbles. Hawthorn blossom, as fresh as spring on the nose with an undertow of something slightly richer. A fine, elegant mousse rolling out into cream fruit marked by lemon zest and white flowers, slender and yet with with substance. Some chalkiness. A little bit of biscuit buttery shortbread lurking underneath. This could well develop a bit further, it has the stuffing. I`d actually love to taste this blind alongside some Champagnes, its that good. A long finish of high-wired citrus and just the lightest touch of savoury spice."

Mad og Monopolet

95 points

"Bedst til prisen"
"Okay – denne er faktisk ikke funky, men den lå bare højt på point, og til vores enormt store overraskelse så koster den sølle 88 kr. på tilbud, hvilket er helt uhørt. Det er en klassisk Cremant, som er lavet på 60% Chardonnay, 30% Chenin og 10% Pinot Noir. I næsen har den grønne æbler, citrus og let karamelliseret duft. I munden er den frisk og har smag af sødmefulde frugter som melon og fersken. Den er tør, men har både sødme og en flot syre og ærligt – 88 kr. for en flaske er billigt og et vanvittigt godt køb. Den er afgjort “Bedst til prisen” i denne artikel.. Bedste kommentar fra Monopolet: “Det må være stor Champagne det her!

VinAvisen

5 stjerner

"Her har vi den fine duft af lyst brød, som kendetegner mange champagner, samt fine noter af citrus. Smagen er elegant med citronskal og en sprød syre, som gør vinen velegnet som ledsager til lidt fede skaldyrsretter."

VinExpressen

Ugens Vinhit points

"Vidunderlig duft af friske æbler, modne stikkelsbær, kridt, rugbrød, lidt karamel og gær. Blød og saftig i munden med en dejlig spændstig syre, der rammer frugten flot ind. Et kodylt flot alternativ til champagne til en fejende flot pris v. 6 flasker."

Houlberg Vinblog

5 stjerner

"Duften har klart en landlig side, masser af gærnoter, melede æbler, fersken, havtorn, granatæbler, stikkelsbær, lidt kalkede aromaer og rugbrød. Det hele er meget let, fint og der fornemmes allerede i næsen en tør syre, meget kølig og frisk.

Smagsmæssigt er der blide bobler og masser af citronsyre, umodne æbler, grape og lemon. Den lille grapeagtige bitterhed sætter sig tørt og bestemmende i overmunden, hvilket giver vinen en pænt lang eftersmag. Der blander sig en lille diskret sødme, som gør vinen balanceret med et lille sidetip til den søde side ... men også kun ganske lidt.

Men hvor laves der dog mostergod mousserende vin i netop Limoux!"

Wine Manual

5 stjerner

"Paletten har nogle få gram restsukker for meget, men den vil stadig virke velbalanceret for langt de fleste. Smagsnoterne er mere syntetiske og skrappe med moden stenfrugt og nedfaldsæbler, men det er stadig en frisk og udemærket Crémant, som er et fint og forsigtigt springbræt til champagnestilen."

Medaljer

Guldmedalje Meilleur Effervescent du Monde
- samt 6. bedste mousserende vin, hvor den udklasserede de fleste Champagne m.v.

Om producenten

Calmel + Joseph

De producere forskellige vine fra forskellige steder i hele Languedoc-Roussillon regionen. Fra disse marker skaber de unikke vine, med masser af terroir og intensitet. Produktionen er begrænset, især af enkeltmarks vinene som der kun produceres få tusindende flasker af årligt.

Alle vine fra dette fantastiske vinhus leverer flotte vinoplevelser til meget attraktive priser. Det er sydfransk value-for-money.

Calmel + Joseph søger en harmonisk balance af frugt og friskhed, der vil gøre det muligt for vinen at udvikle sig i en spændende retning. Calmel + Jospeh er også meget interesseret i originale, ukendte eller mindre kendte druesorter, der tager os ind i et ukendt smagsterritorium.

Deres appellation vine kommer fra områder mellem Cévennes og Camargue, mellem Montagne Noire og Middelhavet, fra foden af Pyrenæerne til grænsen af ​​den spanske kyst - denne geografiske spredning byder på utrolig forskelligartethed. Languedoc Roussillon er der, hvor man finder den største mangfoldighed af jord. Alle disse fordele og al denne mangfoldighed giver ekstraordinær kreativ jord til produktion af deres vine.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt