NY SUPER VALUE KASSE. 12 GODE RØDVINE FOR KUN 525 KR. LÆS MERE HER.

×
93 points
Tasting Panel points
91 points
Vinstyrke 2
Wine Manual
92 points
James Suckling

Calmel + Joseph Les Cuvee Rares Collioure Les Elmes 2019

Eksklusiv topvin fra Collioure i Sydfrankrig

På lager
DKK 99,95

Pris: Før: 179,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 199,95 DKK stk.
105,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

VINTER FAVORIT! NEDSAT 44%! GSM BLEND FRA COLLIOURE!

Her er der en skøn sydfransk luksus vin. En rigtig "winter warmer" med 15,5% alc, rig smag og dejlig struktur. ⭐⭐⭐⭐⭐ 93 + 92 + 92 point, guldmedalje samt 6 stjerner. Et perfekt match til simreretter, lam, vildt eller kalv. Lige nu til en FANTASTISK god pris!

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Kalvekød
  • Lam
  • Oksekød
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Eksklusiv topvin fra Collioure i Sydfrankrig

Vinen er produceret af 80% Grenache, 10% Syrah og 10% Mouvredre. Druerne kommer fra Collioure, som er beliggende allersydligst i Frankrig, ved middelhavskysten. Druerne er håndplukket og kun de bedste druer er anvendt til denne eksklusive rødvin. 6 mdr fadlagring. Denne rødvin er en del af Calmel + Joseph eksklusive Les Cuvees Rares serie, som kun produceret i et begrænset antal. Der er kun produceret 1000 kasser af denne topvin. Flaskerne er nummeret.

Farven er rubinrød. Ren og intens duft af modne kirsebær, tobak og laurbær, samt hints af fad, choko og skovbund. Vinen er intens, saftig, og med en masse spændende lag af nuancer, bag de dominerende mørke kirsebær og hints af blomme. Elegante finkornet tanniner, som er med til at give en flot struktur. Eftersmagen er lang og vedvarende.

Server vinen v/ 18-19 grader. Prøv den til retter med lam, vildt, and eller kalv - eller som en oplagt ledsager til både and og flæskesteg juleaften. Giv gerne  vinen 30 mins luft inden servering.

Denne Cuvee Rares `Les Elmes` fra Collioure er virkelig en fantastisk Grenache, hvor man virkelig fornemmer det enestående terroir. En intens rødvin, med finesse og struktur.

Vin Data
Drue
Grenache Noir
Mourvedre
Syrah
Type
Rødvin
Årgang
2019
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Calmel + Joseph
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15,5%
Region
Languedoc-Roussillon
Lagring
6 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2023-2029
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
James Suckling

92 points

"Crushed blueberries, plums, mushrooms and earth on the nose. Full-bodied with fine, firm tannins. Fresh acidity with bright fruit brings freshness to the peppery finish."

Vinstyrke 2

91 points

"Tung sag. Det fornemmes allerede i duften, der forekommer varm og let brændt med aromaer af jord, stærk lakrids, chokoladekaramel, brombær og mørke kirsebær. Sødmefuld, mørk og tæt i smagen. Du får et hvæs af alkohol og intense noter af mørk kakao og karamel samt et frugtigt syrestrejf af kirsebær. Afslutningen er tør."

Wine Manual

6 stjerner

"Paletten er flot sat sammen, hvor man får en fin kølighed i den ellers saftige og solmodne røde frugt. Alkoholen er en smule brændende, men den bidrager dog med koncentration, sødmefornemmelse og en god fedme. Vinen smager rigtig godt, men den kradser lidt i halsen. Derfor er den oplagt til kraftig dansk mad, hvor både retten og vinen komplimenterer hinanden."

Tasting Panel points

93 points

"Dark chocolate and roasted coffee are attached to grilled meats, cigar leaf, and tilled soil. Both sumptuous and sleek, with rich notes of plum pudding for a texturized mouthfeel"

Medaljer

Guldmedalje Grenache du Monde

92 points Guide Bettane + Desseauve

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt