LEVERING INDEN JUL: Ordre bestilt senest d. 19/12 kl. 12.00 vil med garanti blive pakket og sendt til levering inden jul. Ordre modtaget mellem d. 19/12 kl. 12 og d. 20/12 kl. 12, vil ligeledes blive afsendt, men uden garanti for ankomst inden jul. Husk dog at der en yderst sjælden gang kan ske fejl under fragt, derfor anbefaler vi at i bestiller jeres vin hurtigst muligt.

×

Calmel + Joseph Les Crus Terrasses du Larzac 2016

Spørger du os er dette den bedste vin fra Calmel + Joseph

På lager
DKK 129,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
134,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Lam
  • Oksekød
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

En af de absolut bedste vine fra Calmel + Joseph
Klassevin fra Calmel + Joseph produceret på 50% Mouvedre, 25% Syrah og 25% Grenache, fra området Terrasses du Larzac i Coteaux du Languedoc. Her er jorden meget gruset af kalksten, i en ler og sand holdig jord. Druerne kommer fra gamle vinstokke som beskæres kraftigt hvert år, og der produceres kun omkring 25 hl pr hektar. Vinen er fadlagret 14 måneder i små egetræs fade, hvor af de 20% er nye fade.

Farven er dyb rød. I næsen er der ren mørk frugt, men med masser af personlighed. Smagen er intens og koncentreret, og er dommineret af blåbær og solbær, samt noter af middelhavets urter og krydderier. Selv om vinen er fyldig og virkelig koncentreret, så er det en vin i balance som med sine bløde tanniner er herlig, og giver en lang og blød eftersmag.

Drik vinen v/ 16-18 grader til retter med oksekød, vildt eller lam. Giv den gerne en times luft inden servering. Gem frem til år 2028.

Spørger du os er dette den bedste vin fra Calmel + Joseph.

Vin Data
Drue
Grenache
Mourvedre
Syrah
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Calmel + Joseph
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Region
Languedoc-Roussillon
Lagring
14 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2015-2022
Anmeldelser
Om producenten

Calmel + Joseph

De producere forskellige vine fra forskellige steder i hele Languedoc-Roussillon regionen. Fra disse marker skaber de unikke vine, med masser af terroir og intensitet. Produktionen er begrænset, og der laves ca. kun 30.000 flasker af Villa Blanche serien og 9.000 flasker af terroir serien. Enkeltmarks vinene kun 1500 stk.

Alle vine fra dette fantastiske vinhus er letdrikkelige og leverer flotte vinoplevelser til meget attraktive priser.

Calmel + Joseph søger en harmonisk balance af frugt og friskhed, der vil gøre det muligt for vinen at udvikle sig i en spændende retning. Calmel + Jospeh er også meget interesseret i originale, ukendte eller lidt kendte druesorter, der tager os ind i et ukendt smag territorium.

Deres appellation vine kommer fra områder mellem Cévennes og Camargue, mellem Montagne Noire og Middelhavet, fra foden af Pyrenæerne til grænsen af ​​den spanske kyst - denne geografiske spredning byder på utrolig forskelligartethed. Languedoc Roussillon er der, hvor man finder den største mangfoldighed af jord. Alle disse fordele og al denne mangfoldighed giver ekstraordinær kreativ jord til produktion af deres vine.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt