NY SUPER VALUE KASSE. 12 GODE RØDVINE FOR KUN 525 KR. LÆS MERE HER.

×
92 points
Mad og Monopolet
90 points
Houlberg Vinblog Points
90 points
Vinexpressen Points
91 points
Flaskehalsen Point
91 points
Falstaff
EkstraBladet
Vinvalget

Calmel + Joseph Le Domaine Le Sentier Pinot Noir 2021

Elegant og saftig Pinot Noir, som leverer kvalitet lang over sin ...

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
105,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Fuglevildt
  • Kalvekød
  • Kylling og kalkun
Beskrivelse

Detaljer

Sydfransk Pinot Noir af høj kvalitet

Denne Le Sentier er produceret af 100% Pinot Noir, fra Calmel + Josephs egne vinmarker beliggende nær deres domaine. Jorden i vinmarkerne består primært af sandet kalktens ler og er  beliggende 250 meter over havests overflade i Corbieres og her er der et større sving i tempratur mellem dag og nat - helt optimalt for Pinot Noir druen. Vinen har lagret 6 måneder. 80% i cement og resten i egetræsfade, og er kun filtreret let inden vinen er kommet på flaske.

Farven er rubinrød, med granatrøde reflekser. Intens og friske aromaer af røde bær, som kirsebær og granatæble, efterfulgt af hints af rosen, lavendel og hvid peber. I munden er vinen elegant og spændende, med afrundet tanniner og en frisk syre. Smagen byder på vilde kirsebær, jordbær, ribs og et strej af citrus, samt hints af krydret noter som kanel, peber og neliker. Eftersmagen er lagfylde og medium lang.

Server vinen v/ 16-18 grader og gerne til grillet fisk, and og andet fuglevildt, grillet fjerkræ eller kalvekød.

Calmel + Josephs Le Sentier Pinot Noir er elegant og saftig Pinot Noir i topklasse, som leverer kvalitet lang over sin prisklasse!

Vin Data
Drue
Pinot Noir
Type
Rødvin
Årgang
2021
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Calmel + Joseph
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Languedoc-Roussillon
Lagring
6 mdr lagring i delvist cement og delvist fad
Drikkes bedst
2023-2028
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
EkstraBladet

5 stjerner

GODT KØB "Lys med masser af jordbær i duften. Meget frugtig og ligefrem med fin solmoden frugt og et let krydret præg."

Flaskehalsen Point

91 points

"Det er ikke så ofte, at jeg støder på sydfransk Pinot Noir, der virkelig formår at udtrykke druens elegance. Men Calmel+Joseph lykkes godt med det – endda til en imponerende pris. Her får vi druesortens lethed, selvom det varmere klima ogsp giver sig til kende med modne og lune nuancer."

Mad og Monopolet

92 points

"Søstervinen til Le Domaine Le Penchant -i hvert fald hvis vi kigger på  samme prisklasse – er Le Domaine Le Sentier Pinot Noir, som er en fremragende Pinot Noir til prisen. I næsen har den duft af jordbær, kirsebær, ribs, blommer, vanilje og peber. I munden er den fyldt med frugtsødme, en blid syre og afsluttende en krydret eftersmag. Den kan sagtens klare lette grillretter eller fx kylling med en pebersauce."

VinExpressen

Anbefalet points

Vinexpressen Points

90 points

"Meget pinot-tro i duft med indslag af kirsebærsten, lidt ribs, rabarber og lyse røde bær. Slank og struktureret i munden med en lille stenfrugtstørhed i afslutningen. Glimrende og overraskende relativt kølig pinot fra det ellers varme Sydfrankrig."

Houlberg Vinblog Points

90 points

"Dejlig lys i glasset og sådan er duften også ... lyserød og sød, hvor frugten er søde jordbær, søde kirsebær, rosenblade og det suppleres af kanel, vanilje, peber, nelliker og mælkechokolade.

Sådan smager vinen faktisk også ... let, venlig med en lys frugt, der rummer noget sødme, hvilket gør den nem og omgængelig. Der er jordbær, søde kirsebær samt lidt ribs, vanilje, lidt nelliker, chokolade, en fin og let syre, mens tanninerne er bløde og blide. Der kommer en smule peber, men absolut intet, som forstyrrer og dermed skruet rigtigt godt sammen. 90 point."

Falstaff

91 points

Vinvalget

5 stjerner

"Simpelthen masser af røde bær, vanille og jordbærgrød. Lidt krydderi i form af peber og nellike. Det er en super saftig sag det her. Let drikkelig eller drikker godt, som man siger i de københavnske saloner (læs vinbarer). Flot syre og en fræk grønlig modhage klæder vinen. Saftig Pinot Noir fra et varmt område. Klar anbefaling hvis du er en lille bællemis."

Medaljer

Guldmedalje Concours de Terre de Vins

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner

Om producenten

Calmel + Joseph

De producere forskellige vine fra forskellige steder i hele Languedoc-Roussillon regionen. Fra disse marker skaber de unikke vine, med masser af terroir og intensitet. Produktionen er begrænset, især af enkeltmarks vinene som der kun produceres få tusindende flasker af årligt.

Alle vine fra dette fantastiske vinhus leverer flotte vinoplevelser til meget attraktive priser. Det er sydfransk value-for-money.

Calmel + Joseph søger en harmonisk balance af frugt og friskhed, der vil gøre det muligt for vinen at udvikle sig i en spændende retning. Calmel + Jospeh er også meget interesseret i originale, ukendte eller mindre kendte druesorter, der tager os ind i et ukendt smagsterritorium.

Deres appellation vine kommer fra områder mellem Cévennes og Camargue, mellem Montagne Noire og Middelhavet, fra foden af Pyrenæerne til grænsen af ​​den spanske kyst - denne geografiske spredning byder på utrolig forskelligartethed. Languedoc Roussillon er der, hvor man finder den største mangfoldighed af jord. Alle disse fordele og al denne mangfoldighed giver ekstraordinær kreativ jord til produktion af deres vine.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt