AMAZING DISCOVERIES AUGUST TIL DE HURTIGE! 12 FL LÆKRE RØDVINE FOR KUN 649 KR INCL FRI FRAGT! LÆS MERE HER

×
Smag På Vin

Calmel + Joseph Cremant de Limoux Rose

Rosé Crèmant til enhver lejlighed!

På lager
DKK 129,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
134,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Skaldyr
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Rosé Cremant i topkvalitet

Calmel & Josephs smukke Crèmant de Limoux Rosé er fremstillet af 60% Chardonnay, 25% Pinot Noir og 15% Chenin Blanc. Takket være Limoux-distriktets kølige klima og kalkholdige jordbund har vinen en elegance og stringens så man skulle tro at der var en Cremant de Bourgogne i glasset. Vinen er fremstillet efter den klassiske champagnemetode og den har modnet 15 måneder inden frigivelse, hvilket har givet den en stor finesse og fine små bobler. 

Flot fylde og masser af frugt

Den lyst laksefarvede vin byder på en indtagende intens bouquet af friskbagt franskbrød, blomster, melon og et strejf af citrus. Smagen er tilpas tør og dejlig fyldig, og munder ud en appetitvækkende sprød finish. En fantastisk flot vin, som vil kunne matche både det salte og krydrede køkken, canapéer, tapa og eller blot en håndfuld saltmandler.  

Server vinen v/ 7-9 grader, gerne som ledsager til fisk, skaldyr, tapas, vegetarretter, lyst fjerkræ eller svinekød.

Limoux-distriktet er er Languedocs svar på Bourgogne. En elegant og meget velsmagende cremant til enhver festlig lejlighed. Husk at lægge en ekstra flaske på køl!

Vin Data
Drue
Chardonnay
Pinot Noir
Type
Mousserende vin
Land
Frankrig
Låg
Prop
Producent
Calmel + Joseph
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12%
Region
Languedoc-Roussillon
Lagring
15 måneder i flasken
Drikkes bedst
Nu og de næste 5 år
Anmeldelser
Smag På Vin

5 stjerner

"Elegant, sart laksefarvet i glasset, en lidt hurtig mousse, men små vedvarende bobler. Pæn intensitet i aromaen med hindbær, cantaloupe melon, citron og nogle hvide blomster. Dejlig perlende i munden, hvor frugtnoterne følger med over og desuden suppleres af noget franskbrød. God smagsintensitet med den fine frugtighed i de røde bær sat overfor en knivskarp, høj syre, der giver vinen noget længde og gør den mere alsidig at sætte til mad. Kan gå til en hel menu med gennemgående fisk og lyst kød."

Læs hele anmeldelsen her
VinExpressen

Anbefalet points

"Blød og let ferskenagtig i næsen med et snift af lyse røde bær. Ditto i smagen, der er knap så rank i sit udtryk som Tete de Cuvée, men til gengæld har den mere fylde og krop. Anbefalet."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt