Anbefalet points
VinExpressen

Calmel + Joseph Amstramgram Quartier Libre 2018

"Whatever you choose, it will be good"

På lager
DKK 85,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
90,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Salat
  • Skaldyr
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Frugtrig lækkerbisken

Denne nye terrassevin fra Clairette du Languedoc, er produceret på 100 % Claudette, af vores bedst sælgende franske vinhus Calmel Joseph. Stokkene som leverer druer til denne skønne sommervin, vokser tæt ved Cevennes hills, hvilket giver ly fra vind og vejr, men tempereret klima da kysten slår ind kort fra området. Klimaet kombineret med jordbundsforholdene, som er meget rig på kalk og flint, giver perfekte forhold for Claudette. Fermenteringen løber over 10 dage og sker ved 15 grader, maloaktisk fermentering undgås for at bibeholde så meget friskhed i vinen som muligt, hvilket tydeligt fremgår af resultatet.

Moden eksotisk frugt og blide tanniner

Meget flot gylden farve. Fin mineralsk næse med friske middelhavs noter af grapefrugt, anis og fennikel. Den spændende duft leder naturligt videre til smagning, som i høj grad bekræfter frisk- og modenheden med noter af ananas, mango og frisk citrus, som skaber en solid kompleksitet i vinen.

Tanninerne er blide, hvilket gør vinen læskende og lækker. Den ene sluk leder naturligt videre til den næste når man først kommer i gang. Denne vin kan med fordel nydes til salater og andre lette sommerretter. Vi anbefaler at servere vinen v/ 10-12 grader.

Alsidig vin som i meget høj grad lever op til sit slogan: "Whatever you choose, it will be good".

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Type
Hvidvin
Årgang
2018
Land
Frankrig
Låg
Prop
Producent
Calmel + Joseph
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Clairette du Languedoc
Lagring
4 mdr på drue kvas
Drikkes bedst
2019-2021
Anmeldelser
VinExpressen

Anbefalet points

"Dejlig melonagtig næse med en lille kant af kridt, pære og fersken. Blød, fed og cremet i munden med relativt lav syre. Drikker godt. Anbefalet til dem, der ikke er til skarpe kanter og hjørner."

Medaljer

Guldmedalje Competition Terre et Vins

Guldmedalje Gilbert & Gaillard

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner
Our Favorite

Om producenten

Calmel + Joseph

De producere forskellige vine fra forskellige steder i hele Languedoc-Roussillon regionen. Fra disse marker skaber de unikke vine, med masser af terroir og intensitet. Produktionen er begrænset, og der laves ca. kun 30.000 flasker af Villa Blanche serien og 9.000 flasker af terroir serien. Enkeltmarks vinene kun 1500 stk.

Alle vine fra dette fantastiske vinhus er letdrikkelige og leverer flotte vinoplevelser til meget attraktive priser.

Calmel + Joseph søger en harmonisk balance af frugt og friskhed, der vil gøre det muligt for vinen at udvikle sig i en spændende retning. Calmel + Jospeh er også meget interesseret i originale, ukendte eller lidt kendte druesorter, der tager os ind i et ukendt smag territorium.

Deres appellation vine kommer fra områder mellem Cévennes og Camargue, mellem Montagne Noire og Middelhavet, fra foden af Pyrenæerne til grænsen af ​​den spanske kyst - denne geografiske spredning byder på utrolig forskelligartethed. Languedoc Roussillon er der, hvor man finder den største mangfoldighed af jord. Alle disse fordele og al denne mangfoldighed giver ekstraordinær kreativ jord til produktion af deres vine.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt