VinAvisen
FlaskeHalsen
EkstraBladet

Calmel + Joseph Amstramgram L'Epicurius 2018

"Whatever you choose, it will be good"

På lager
DKK 85,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Oksekød
  • Ost
  • Pasta og pizza
Beskrivelse

Detaljer

Sublim sydfransk blend til prisen

Denne kombination af 60 % Petit Verdot og 40 % Malbec fra Limoux er et af de nyeste skud på stokken fra vores bedst sælgende franske vinhus Calmel Joseph. Området er perfekte til dyrkelsen af Petit Verdot og Malbec, da den mediterranske varme inde i landet, er perfekt til dyrkelsen af Malbec og det milde mediterranske klima langs kysten, er ideelt for dyrkelsen af Petit Verdot. Efter modningen høstes druerne og fermenteres derefter nænsomt ved 25 til 28 grader over tre uger. Afslutningsvis får vinen lov til at videreudvikle sig på tønder i tre måneder hvorefter vinen tappes på flaske.

Moden, medium fyldig og balanceret smag

Når resultatet hældes på glas, springer den meget dybe lilla farve i øjnene som det første. Duften er domineret af de eksotiske frugter, som er typisk for Petit Verdot, frugterne følges op af mørke bær og kryddernoter, som kendetegner Malbec. Smagen bekræfter de modne eksotiske frugter, og komplimenterende lette noter som tobak, blomme, toast og lakrids, hvilket giver vinen sin egen karakter!

Vinens tanniner er særdeles modne, og den kan derfor uden problemer stå alene, eller nydes til smagfulde pastaretter, grillmad, modne oste eller oksekød. En meget alsidig lækkerbisken som anbefaler at nyde v/ en temperatur på 16-18 grader.

Fyldig, smagsfuld og frugtrig `moderne` Sydfransk blend - men i fuld balance, for friskeden og det tørre strejf er bevaret. Vinen lever i meget høj grad op til sit slogan: "Whatever you choose, it will be good".

Vin Data
Drue
Malbec
Petit Verdot
Type
Rødvin
Årgang
2018
Land
Frankrig
Låg
Prop
Producent
Calmel + Joseph
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Langeuedoc-Roussillon
Lagring
3 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2019-2021
Anmeldelser
EkstraBladet

5 stjerner

"Petit verdot og malbec fra Sydfrankrig. Meget frugtig og ligefrem i smagen drevet af intens bærsmag, violer og krydderier. En ung frisk vin pænt lavet og med en flot koncentration. Spændende vin."

FlaskeHalsen

5 stjerner

"Det er et par af de klassiske franske druesorter, som vi ellers også kender fra Bordeaux, der er brugt til denne marmelade-lækre grillvin fra Sydfrankrig. Selvfølgelig kan den bruges til andet end sommerens grillaftener, men den egner sig bare perfekt til den anledning. For blandingen af Petit Verdot og Malbec-druer giver både blødheden, der gør den alsidig, men også den power, der skal til, hvis der også skal kød på grillen. Det er mørkt og sødmefuldt med et tørt snit i kanten, og det gør den til en flot og lækker grillvin, der sagtens kan være sin pris bekendt."

VinAvisen

5 stjerner

"En meget dejlig rødvin på druerne Petit Verdot og Malbec. Den har en tæt og blød frugtsmag med noter af læder, lakrids og tobak. En nydelse. Flot etiket."

Medaljer

Guldmedalje Competition Terre et Vins

Guldmedalje Bettane+Desseauve

Sølvmedalje World Constest Brussels

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner
Our Favorite

Om producenten

Calmel + Joseph

De producere forskellige vine fra forskellige steder i hele Languedoc-Roussillon regionen. Fra disse marker skaber de unikke vine, med masser af terroir og intensitet. Produktionen er begrænset, og der laves ca. kun 30.000 flasker af Villa Blanche serien og 9.000 flasker af terroir serien. Enkeltmarks vinene kun 1500 stk.

Alle vine fra dette fantastiske vinhus er letdrikkelige og leverer flotte vinoplevelser til meget attraktive priser.

Calmel + Joseph søger en harmonisk balance af frugt og friskhed, der vil gøre det muligt for vinen at udvikle sig i en spændende retning. Calmel + Jospeh er også meget interesseret i originale, ukendte eller lidt kendte druesorter, der tager os ind i et ukendt smag territorium.

Deres appellation vine kommer fra områder mellem Cévennes og Camargue, mellem Montagne Noire og Middelhavet, fra foden af Pyrenæerne til grænsen af ​​den spanske kyst - denne geografiske spredning byder på utrolig forskelligartethed. Languedoc Roussillon er der, hvor man finder den største mangfoldighed af jord. Alle disse fordele og al denne mangfoldighed giver ekstraordinær kreativ jord til produktion af deres vine.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt