VinAvisen

Cabalie Rose 2017

Frisk og smagsfuld Rose fra Cabalie

På lager
DKK 67,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
72,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Pasta og pizza
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Uimodståelig Rose fra Cabalie

Vinen er et blend af Grenache og Syrah, fra Languedoc regionen i det sydlige Frankrig. Vinen kommer fra gamle vinstokke, som giver intense aromaer til druerne, men samtidigt høstet druerne forholdsvist tidligt, for at bevare friskheden. Lagret kortvarigt i rustfri ståltanke.

Farven er flot lys pink. Intense og frugtrige aromaer af jordbær, granadine og lette krydderier. Vinen har en fin fylde og dejlig friskhed. I smagen finder man livlig og frugtrig smag af skovbær, samt lette noter af hvid peber.

Server vinen v/ 10-12 grader. Prøv den til til rejer, laks, fjerkræ eller paella. Også oplagt til hyggevin på terassen v/ 8-10 grader.

Cabalie Rose er en tæt på perfekt hvidvin. Vinen har en konstant høj score på Vivino af forbrugerne, og man forstår nemt hvorfor – for denne er smagsfuld, med fin fylde og har stadig friskhed og spændende nuancer.

Vin Data
Drue
Grenache
Syrah
Type
Rose
Årgang
2017
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Languedoc-Roussillon
Lagring
3 mdr Ståltanke
Drikkes bedst
2018-2019
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Vellavet rosévin på druerne Grenache og Syrah. Den har en let, lidt cremet smag, fin krydring og frem for alt friskhed. God til mad, men også som terrassevin."

Medaljer

Sølvmedalje og "BEST BUY" Anivin de France

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt