Bemærk; Danske Fragtmænd har forsinkelser pga. ekstra travlhed efter påsken. Derfor kan jeres bestilling muligvis komme 1-2 dage senere end forventet. Vi beklager.

×
VinAvisen

Cabalie Blanc 2019

Blød og frisk sydfransk hvidvin

På lager
DKK 67,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
72,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Let drikkelig hvidvin med masser af smag

Vinen er produceret af 75% Viognier, 20% Colombard og 5% Muscat, fra Languedoc regionen i det sydlige Frankrig. Druerne kommer fra gamle vinstokke, og de er alle høstet om natten, hvilket hjælper med at bevare de friske aromaer og de elegante nuancer.

Farven er lys strågylden. Duften er meget aromatisk af kaprifol, citrus og modne tropiske frugter. Smagen er rund, frisk og frugtrig, med lag af nuancer af bl.a. moden citrus, melon og ananas. Eftersmagen er medium lang og blød.

Server vinen v/ 8-9 grader. Prøv den f.eks. til frisk fisk, skaldyr eller grillet kylling.

Cabalie Blanc er en smagsfuld hvidvin som er umulig ikke at holde af. Viognier giver blød struktur og kaprifol, lidt Muscat giver spændende og frugtrige aromaer og Colombard holder vinen frisk og elegant.

Vin Data
Drue
Muscat
Viognier
Type
Hvidvin
Årgang
2019
Land
Frankrig
Låg
Prop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12%
Region
Languedoc-Roussillon
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2020-2022
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"En lækker hvidvin til en yderst fornuftig pris. Den er lavet på druerne Viognier, Colombard og Muscat og har en intens frugtsmag, hvor der er noter af modne ferskner, pærer og citrusfrugt. Det er en meget anvendelig vin, som nok skal blive populær med sin fine sødme."

Medaljer

Guldmedalje, Guide Gilbert & Gaillard, 2020

Guldmedalje, Concours des Vins Lyon, 2020

Medaljer

Gold Winner points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt