VinAvisen
Smag På Vin

Cabalie Blanc 2017

Blød og frisk sydfransk hvidvin

På lager
DKK 67,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
72,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Let drikkelig hvidvin med masser af smag

Vinen er produceret af 75% Viognier, 20% Colombard og 5% Muscat, fra Languedoc regionen i det sydlige Frankrig. Druerne kommer fra gamle vinstokke, og de er alle høstet om natten, hvilket hjælper med at bevare de friske aromaer og de elegante nuancer.

Farven er lys strågylden. Duften er meget aromatisk af kaprifol, citrus og modne tropiske frugter. Smagen er rund, frisk og frugtrig, med lag af nuancer af bl.a. moden citrus, melon og ananas. Eftersmagen er medium lang og blød.

Server vinen v/ 8-9 grader. Prøv den f.eks. til frisk fisk, skaldyr eller grillet kylling.

Cabalie Blanc er en smagsfuld hvidvin som er umulig ikke at holde af. Viognier giver blød struktur og kaprifol, lidt Muscat giver spændende og frugtrige aromaer og Colombard holder vinen frisk og elegant.

Vin Data
Drue
Muscat
Viognier
Type
Hvidvin
Årgang
2017
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12%
Region
Languedoc-Roussillon
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2018-2020
Anmeldelser
Smag På Vin

5 stjerner

"Så klar og let i glasset, og så intens og fyldig i aromaen. Her er power med moden pære, nektarin, lidt stikkelsbær, kaprifolie og lime. I munden er den fyldig, cremet med en kraftfuld smag – igen lime, pære, stenfrugt og ananas. Som nævnt er der god fylde og en vis cremethed, men en frisk syre balancerer og forhindre den i at vokse for meget i munden. God madvin til fed fisk og kylling med sprødt skind – og ganske meget hvidvin for pengene."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"En ret kraftig og let cremet hvidvin på duerne Viognier (75%) og Colombard (20%) og Muscat. Med sin kraft, krydring og aroma er det en rigtig god madvin."

Vivino

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt