Husk butikken i Esbjerg holder lukket uge 28+29+30. Webshoppen kører videre som normalt. Tlf. åben 9.00-16.00. Go sommer!
RYD LAGERET - FLOR DE LA MAR TIL BARE 34,50 kr.! - SOMMERROSÈ TIL BARE 29,25 kr.! FÅ FLASKER!

×
Houlberg Vinblog

Bruno Andreu Elixir Rouge 2019

Sydfransk Elixir på flaske. Perfekt afstemt rødvin.

På lager
DKK 115,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 129,95 DKK stk.
121,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Oksekød
  • Ost
  • Pasta og pizza
Beskrivelse

Detaljer

Sydfransk Elixir på flaske

Vinen er produceret af Syrah og Grenache, hvis vinstokke er plantet i kalket og leret jord i Languedoc regionen. Efter druerne er sorteret og afstilket, gærer druerne, efterfulgt af 20 dages maceration. Vinen gennemgår malolaktisk gæring og slutlig 12 måneders fadlagring i nye franske egetræsfade.

Farven er dyb rubinrød med violette reflekser. Frugtige aromaer af mørk bør og små hints af krydderier, lakrids og urter. Smagen er koncentreret og med flot dybde samt flot fylde. Smagen byder på flere røde bær, især kirsebær og ribs, end næsen antyder. Tanninerne er bløde og eftersmagen er lang.

Server vinen ved 17-19 grader. Prøv den til oksesteg, lammeskank, grillet oksekød eller en osteplatte. Også oplagt til hygge uden mad.

Denne vin er som navnet antyder; Elixir på flaske. En rødvin med herlig koncentration i frugten, flot struktur og en lang og blød eftersmag. En vin hvor det går op i en højere enhed.

Vin Data
Drue
Grenache
Syrah
Type
Rødvin
Årgang
2019
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Bruno Andreu
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Languedoc
Lagring
12 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2022-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
VinExpressen

Anbefalet points

"Brombær, lidt mørke oliven garneret med et viff af lakrids, stødt sort peber og flødekaramel. Tæt og solmoden uden at miste friskhed. God saftighed og struktur. Aldeles glimrende vin fra Languedoc."

Houlberg Vinblog

4,5 stjerner

"Duftmæssigt er det en lidt saftig, men også tør vin med lidt Rhône krydderier, let baconfedt, tørret oksekød, mørk frugt med brombær, kirsebær samt engelsk lakrids og saltlakrids, kakaopulver ... god og intens duft.

Smagen er dog lidt sødere og måske endda fyldigere end duften, hvilket giver en god, koncentreret og fin smag. Det er sgu atter både kirsebær, brombær og jordbær, men lettere end forventet suppleret med sød finsk lakrids, godt med frugtsødme og tanninerne er venlig, lægger sig ned og ruller rundt, mens der kommer svag peber samt lidt krydderurter."

Medaljer

Awarded Wine points

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt