MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×
92 points
Mad og Monopolet
90 points
EkstraBladet points
VinAvisen
FlaskeHalsen
EkstraBladet

Bruno Andreu Elixir Rose 2022

Elixir på flaske. En af vores bedste Rose vine

På lager
DKK 71,40

Pris: Før: 119,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 129,95 DKK stk.
77,40 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

FORÅRS FAVORIT! NEDSAT 40%! ELIXIR PÅ FLASKE. ELEGANT OG FRUGTIG FORÅRS ROSE!

Denne Elixir Rose smager bare super godt - og måske den bedste vi har i vores sortiment. Smagsfuld, blød frugt og med masser af friskhed og elegance. ⭐⭐⭐⭐⭐ 5-stjerner fra SmagPåVin der bl.a. skriver "Super velsmagende", ⭐⭐⭐⭐⭐ 5-stjerner fra EkstraBladet der bl.a. skriver "lang sprød afslutning",⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stjerner fra VinAvisen og ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,2 på Vivino, vidner om yderst god kvalitet. Perfekt til forår på terrasen.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Kylling og kalkun
  • Skaldyr
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Elixir på flaske. En af vores bedste Rose vine

Vinen er produceret af 100% Syrah, som alle er håndhøstet ved optimal modenhed. Druerne kommer fra udvalgte marker i Languedoc regionen i det sydlige Frankrig. Vinen har lagret kortvarigt i ståltanke.

Flot pink farve, med lys røde reflekser. Direkte, intense og raffineret aromaer af jordbær, ribs, brombær og hindbær. En smagfuld Rose med elegante nuancer af især jordbær, men også andre røde bær, samt et lille strejf af grapefrugt, rosenblade og urter. En smagfuld og blød Rose, som samtidig har en lille frisk syre, som fuldender den elegante smag, der fortsætter længe.

Server denne vin ved 10-12 grader. Prøv den f.eks. til fisk og skaldyr, grillet grønt, kylling eller til snacks og charcutteri. Vinen er ligeledes oplagt som aperitif uden mad.

Elixir Rose er måske den bedste Rose i vores sortiment. En smagfuld, elegant og blød Rose.

Vin Data
Drue
Syrah
Type
Rose
Årgang
2022
Land
Frankrig
Låg
Glasprop
Producent
Bruno Andreu
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Languedoc
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2023-2024
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
EkstraBladet

5 stjerner

EkstraBladet points

90 points

GODT KØB i deres store Rose test 2023; "Laksefarvet med ribs og hindbærnoter. Pæn balanceret med en fin rød frugt pakket ind af en pæn syre. Tør med en fin lang sprød afslutning."

FlaskeHalsen

5 stjerner

"Jeg er lidt pjattet med Bruno Andreu Elixir, men jeg ville nok overveje en ekstra gang, hvem jeg ville servere den for. For det er en rosévin af den slags, der mest af alt smager som vingummibamser. På den gode måde. Hvis du gerne vil have en frisk sødme, der giver dybe frugtfornemmelser i glasset, så er du garanteret en af dem, der ville blive glad for at blive budt på denne vin... Det er rosé-charme på den hyggelige og nemt tilgængelige måde..."

Mad og Monopolet

92 points

"Rosé er ikke bare rosé, hvilket denne Bruno Andreu Elixir er et godt eksempel på. I næsen er den fyldt med noter af lime, hindbær, jordbær, pærer og et hint af mynte. I munden er den fyldig og har masser frugtfyde og syre - man fornemmer, at den er lavet på Syrah, hvilket bestemt ikke gør noget."

VinAvisen

5 stjerner

"En fyldig og meget lækker rosévin med en dejlig saftig smag af modne blå druer, ribs og røde stikkelsbær og en lang eftersmag, der slutter rundt og blødt. Flasken er elegant med glasprop - lige til at gemme som karaffel."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt