Husk butikken i Esbjerg holder lukket uge 28+29+30. Webshoppen kører videre som normalt. Tlf. åben 9.00-16.00. Go sommer!
RYD LAGERET - FLOR DE LA MAR TIL BARE 34,50 kr.! - SOMMERROSÈ TIL BARE 29,25 kr.! FÅ FLASKER!

×
VinAvisen
Smag På Vin

Bruno Andreu Elixir Rose 2021

Elixir på flaske. En af vores bedste Rose vine

På lager
DKK 79,95

Pris: Før: 115,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 129,95 DKK stk.
85,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 30%! ELIXIR PÅ FLASKE. ELEGANT OG FRUGTIG SOMMER ROSE!

Denne Elixir Rose smager bare super godt - og måske den bedste vi har i vores sortiment. Smagsfuld, blød frugt og med masser af friskhed og elegance. ⭐⭐⭐⭐⭐ 5-stjerner fra SmagPåVin der bl.a. skriver "Super velsmagende", ⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stjerner fra VinAvisen og ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,2 på Vivino, vidner om yderst god kvalitet. Køb nu med 30% rabat.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Kylling og kalkun
  • Skaldyr
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Elixir på flaske. En af vores bedste Rose vine

Vinen er produceret af 100% Syrah, som alle er håndhøstet ved optimal modenhed. Druerne kommer fra udvalgte marker i Languedoc regionen i det sydlige Frankrig. Vinen har lagret kortvarigt i ståltanke.

Flot pink farve, med lys røde reflekser. Direkte, intense og raffineret aromaer af jordbær, ribs, brombær og hindbær. En smagfuld Rose med elegante nuancer af især jordbær, men også andre røde bær, samt et lille strejf af grapefrugt, rosenblade og urter. En smagfuld og blød Rose, som samtidig har en lille frisk syre, som fuldender den elegante smag, der fortsætter længe.

Server denne vin ved 10-12 grader. Prøv den f.eks. til fisk og skaldyr, grillet grønt, kylling eller til snacks og charcutteri. Vinen er ligeledes oplagt som aperitif uden mad.

Elixir Rose er måske den bedste Rose i vores sortiment. En smagfuld, elegant og blød Rose.

Vin Data
Drue
Syrah
Type
Rose
Årgang
2021
Land
Frankrig
Låg
Glasprop
Producent
Bruno Andreu
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Languedoc
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2022-2023
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Smag På Vin

5 stjerner

"Nem, ligetil og supervelsmagende rosé fra de sydlige Frankrig. Der er egentlig ikke så meget at nørde over, for det er en vin der bare smager godt. Dens eksistensberettigelse er at levere en god vinøs oplevelse uden at man behøver at spekulere over så meget mere – og det gør den godt. Tør, let med duft og smag af sarte røde bær og lidt grønne urter, skøn frisk syre og ikke så meget mere. Vi er glade! At flasken så også er pæn, og at den er leveret med genanvendelig glasprop, er kun et lille plus."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"En rosévin i en meget elegant flaske med glasprop. Men indholdet er bestemt også elegant - det er en let og raffineret vin med en sart rosa farve, en fin duft af kirsebær og en mild men alligevel fyldig smag af røde sommerbær. Den er lige til et køligt glas på terrassen men er også velegnet til diverse skaldyrsretter."

VinExpressen

Anbefalet points

"Blød og karaktertypisk rosé-duft med indslag af fersken, jordbær, en anelse pære og lidt grønne blade. I munden letbenet og livlig med en lille forbrugervenlig frugtsødme og en pikant syre, der får den til at lege lidt med tungen."

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt