LEVERING INDEN JUL: Ordre bestilt senest d. 19/12 kl. 12.00 vil med garanti blive pakket og sendt til levering inden jul. Ordre modtaget mellem d. 19/12 kl. 12 og d. 20/12 kl. 12, vil ligeledes blive afsendt, men uden garanti for ankomst inden jul. Husk dog at der en yderst sjælden gang kan ske fejl under fragt, derfor anbefaler vi at i bestiller jeres vin hurtigst muligt.

×
ByMalling

Botani Sparkling Moscatel 2014

Fantastisk vin. Sød, frisk, fin syre og rig smag.

Ikke på lager
DKK 67,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 129,95 DKK stk.
72,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Dessert og sødt
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Produceret af 100% Moscatel de Alexandria, der kommer fra området omkring La Axarquia, lige nord for Malaga. Alle druerne håndhøstes og transporteres til vingården i små kasser a 8-10 kg, for at sikre at druerne ikke tager skade. Vinen har kun været i ståltanke og produceres efter samme metoder som en Cremant. 

Klar lys og reflekterende farve. Rige aromaer af søde exotiske frugter som mango og ananas, samt hints af honning og blomster. Masser af friske små bobler, intens smag og en fin syre til den store sødme. Vinen er frisk og sød, og et hit hos alle der smager den.

Server vinen v/ 5 grader, og gerne som velkomstdrik, aperitif eller til søde desserter.

Botani Sparkling er en super spansk boblevin. Intens sødmefuld og med masser af små bløde bobler, samt en flot afstemt syre. Er du vild med de frugtrige Moscato fra Italien, så er denne vin et must try!

Vin Data
Drue
Muscat
Type
Mousserende vin
Årgang
2014
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Bodegas Botani
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
6,5%
Region
DO Malaga
Lagring
Kort lagring i ståltanke
Drikkes bedst
2015-2018
Anmeldelser
ByMalling

5 stjerner

Denne spanske dessertvin er en sød og meget delikat vin. Sommerduften kommer lige så snart du skænker et glas, og med den lave alkoholprocent som kun ligger på 7%. Så har du en vin hvor alle kan være med. Selve etiket designet er feminint og meget tiltalende. Smagen er sød, uden at det bliver kvalmende. Derfor vil denne vin både kunne bruges som velkomstdrink, eller sammen med en sød dessert såsom en Pavlova med friske jordbær.

Om producenten

Bodegas Botani

Deres vinstokke har en gennemsnits alder på utrolige 70 år, svingende fra 40 til 100 år gamle stokke. På disse skråninger kan maskiner ikke arbejde, og bl.a. derfor høstes alle druerne i hånden, ligesom der benyttes muldyr til at fragte druerne ned herfra. Hos Bodegas Botani høster de druerne af 5 omgange. De første druer de høster er til deres Sparkling, som høstes i starten af august, og efterfølgende høstes der yderligere 4 gange, den sidste gang i slutningen af oktober. 

Bodegas Botani er et af DO Malaga`s absolut bedste vinhuse, og de er mest kendt (verdenskendt) for deres exceptionelle dessertvine, som gennem tiden har fået op til 99 point af både Robert Parker og Guia Penin. 

De fleste internationale anmeldere har rost Bodegas Botani til skyerne, og Robert Parker har gennem årene skrevet bl.a. følgende om vinhuset:
"Jorge Ordonez & Co specializes in irresistible sweet wines made from Moscatel de Alejandria grapes grown on the steep hillsides of Almachar in Malaga." og "These amazing wines must be tasted to be believed."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt