Book of Shadows Zinfandel 2013

Fantastisk vin. Kvalitet som i langt dyrere Zinfandel.

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Grill mad
  • Lam
  • Oksekød
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Books of Shadows Zinfandel 2013 er et stort parti opkøbt af en Parker anmeldt winemaker. Hans vine plejer at blive solgt for en langt højere pris, men da hele produktionen af denne vin blev opkøbt, blev en næsten urimelig lav pris aftalt. Winemakeren arbejder for et af de meget kendte kvalitets vinhuse i Lodi, som konstant score høje points af bl.a. Parker og Wine Enthusiast. Når winemakeren ikke er på arbejde hos "one of the best value wineries in the entire world" (Citat Parker), så har han flere vin-projekter i gang ved siden af sit normale arbejde. For at ungå problemer med hans daglige chef, er der aftalt at denne vin sælges uden at nævne hans navn og at vinen sælges under den usigende `Book of Shadows` label. Så værsgo` - en 200+ krs kvalitet til en langt lavere pris!

Produceret af 100% Zinfandel fra Lodi, Californien. Fadlagret 18 måneder i nye amerikanske egetræsfade.

Farven er dyb lilla, næsten helt sort. Rige og modne aromaer af mærke bær, peber, lakrids og eg. Vinen er intens, moden, fyldig og med flot struktur. Smagen domineres af den store mørke frugt, med bagved liggende spændende nuancer af peber, kakao, vanilje og eg. Eftersmagen er lang og blød.

Server vinen v/ 17-19 grader. Bør bruges til slagterens bedste stykke kød. Gerne oksekød. lam eller vildt. Giv gerne vinen 30 min luft inden servering.

Book of Shadows er en urimelig lækker Lodi Zinfandel. En rigtig høj kvalitets Zinfandel som normalt sælges til over den dobbelte pris - under den orginale label. Prisen blev forhandlet næsten uriemligt langt ned, hvis vi gik med til at sælge vinen under en private label etiket og uden mulighed for at nævne winemakeren.

Vin Data
Drue
Zinfandel
Type
Rødvin
Årgang
2013
Land
USA
Låg
Korkprop
Størrelse
75 cl
Alkohol
14,5%
Region
Californien
Lagring
18 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2017-2022
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt