★ SHOWROOM LUKKET UGE 3 OG 4 - Bemærk; Showroom; holder lukket uge 3 og 4. Webshoppen; kører videre som normalt, med undtagelse af fredag d. 19/1, hvor ingen ordre afsendes og kundeservice holder lukket pga. flytning.

×

Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    Herlig value-for-money Vintage Port!

Boeira Vintage Port Porto 2015

På lager

139,95 DKK per stk.
115,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
120,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Lignende produkter

Boeira Vintage Port Porto 2015

Detaljer

Skøn og drikkemoden Vintage portvin fra portugisiske Quinta Da Boeira i Porto. Til trods for dens unge alder, er Boeira Vintage Port Porto 2015 allerede drikkemoden og en skøn portvinsoplevelse til prisen. Du får virkelig meget value-for-money i denne Vintage portvin, som er en intens og harmonisk ledsager til slagterens gode røde bøf, chokoladedesserter eller et dejligt ostebord med blåskimmeloste.

Vinens elementer

Denne Vintage portvin byder på en nærmest uigennemtrængelig mørk lilla farve i glasset. Viskositeten er tyk og dejlig cremet. Modne mørke frugter som blommer og figner fornemmes i både næse og mund. Dejlig frisk og imødekommende med en anelse mineralitet at spore i smagen. Tanninerne er tilstedeværende, men behagelige. Den føles dejlig silkeblød og saftig i munden med en god frisk frugtsyre. Skøn lang eftersmag.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server denne Vintage portvin ved 16-18° grader for den optimale vinoplevelse. Bør nydes i et hvidvinsglas eller i et ikke for stort rødvinsglas, som vil få portvinen til at åbne yderligere op. Lad portvinen ilte i nogle timer inden servering. Kan nydes nu, men har også potentiale til lagring i yderligere 20 år. Denne portvin egner sig godt til en god stor rød bøf, chokoladedessert eller blåskimmelost.

Her er der ikke så meget at betænke sig over - skøn harmonisk ung Vintage portvin til en rigtig attraktiv pris. Drikkemoden nu, men har også potentiale til yderligere lagring i 20 år. En saftig, frisk og intens portvinsoplevelse venter på dig.

Drue
Diverse sorter
Tinta Roriz
Touriga Nacional
Type
Portvin
Vintype
Årgang
2015
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Boeira
Størrelse
75 cl
Alkohol
20%
Region
Porto
Website
Lagring
Drikkes bedst
Nu og vinder ved yderligere lagring i op til 20 år.
  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse