Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
  Ny topvin fra Gil Family Estates i helt unik kvali...

Bodegas Morca 'Touran' 2015

På lager

899,95 DKK per stk.
749,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
754,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

 • Rose Prisbasker fra Aragonien
  Nostrada Garnacha Rose 2015

  Nostrada Garnacha Rose 2015

  49,95 DKK
  39,95 DKK
  ved køb af min. 6 stk.
 • FinansBureauet
  92 points
  Guia Penin
  EkstraBladet
  Unik intensitet til prisen. Et brag af en rødvin!
  Bodegas Morca `Godina` 2015

  Bodegas Morca `Godina` 2015

  199,95 DKK
  149,00 DKK
  ved køb af min. 6 stk.
 • FlaskeHalsen
  Morca er en vinoplevelse i verdensklasse!
  Bodegas Morca `Morca` 2015

  Bodegas Morca `Morca` 2015

  349,95 DKK
  299,00 DKK
  ved køb af min. 6 stk.
 • Ny topvin fra Gil Family Estates i helt unik kvali...
  Bodegas Morca 'Touran' 2015

  Bodegas Morca 'Touran' 2015

  899,95 DKK
  749,00 DKK
  ved køb af min. 6 stk.
Bodegas Morca 'Touran' 2015

Detaljer

Spaniens nye top Garnacha på et nærmest urimeligt højt niveau

Vinen er produceret på 100% Garnacha fra DO Campo de Borja. Alle druerne kommer fra små vinmarker med gamle vinstokke, og druerne er omhyggeligt håndplukkede - kun de absolut bedste anvendes til Touran. De nøje udvalgte druer er gæret i små rustfri ståltanke, inden vinen modnes på delvis nye franske egetræsfade i 22 måneder. Herefter er kun få udvalgte fade valgt til den endelige vin. En yderst eksklusiv produktion på få tusinde flasker, og kun et yderst lille antal er landet hos os i Danmark.

Vinens elementer

Farven er sort med en lilla kant i glasset. Ud af glasset vælter eksplosive lag-på-lag aromaer af sorte og blå bær, kvaste brombær, vanilje, masser af ristede fadnoter, bagte krydderier og lakrids. Vinen er meget fyldig, moden og lige tilpas frugtsyre til at holde den intensive frugt på plads. Rig og intens smagpalette af dybe og spændende nuancer som sorte blommer, brombær, lakrids, sort peber, kanel, vanilje og masser af ristede fadnoter.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 16-17° grader. Vi anbefaler at servere Touran til røde bøffer eller smagfulde gryderetter. Vinen kan drikkes nu efter et par timers iltning, men du kan med fordel lade vinen ligge i yderligere nogle år. Denne topvin har et lagringspotentiale på min. 20-25 år fra høståret.

Touran er topvinen fra Gil Family Estates nyeste projekt, Bodegas Morca. Denne vin er så intens, kompleks og dyb som en Garnacha kan laves, men den formår stadig at holde en vis elegance. Dette er vinkunst fra øverste hylde. Der er kun kommet et yderst begrænset antal til Danmark.

Drue
Grenache
Type
Rødvin
Vintype
Årgang
2015
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Bodegas Morca
Størrelse
75 cl
Alkohol
16%
Region
DO Campo de Borja
Website
Lagring
22 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2019-2035

Bodegas Morca

Bodegas Morca og Gil-familien har store ambitioner med dette nye spanske vinhus. En udvidelse med hele 120 hektar vinmarker er allerede planlagt, som skal levere druemateriale til deres "starter-vine", idet de nuværende gamle Garnacha vinstokke leverer druer til deres helt store topvine.

Intet er overladt til tilfældighederne

Der bliver kun anvendt Garnacha druer af højeste kvalitet på ejendommen, og arbejdsformen er den samme som for alle Gil-familiens vinhuse - stor udtyndning, kun de bedste druer udvælges, omhyggelig sortering og kun de bedste egetræsfade anvendes til fremstillingen af deres vine. Med andre ord - intet er overladt til tilfældighederne hos Bodegas Morca og man kan forvente vine på et meget højt internationalt niveau.

Et fantastisk højt niveau fra Bodegas Morca, uanset om det er deres "starter-vin" Flor de Goda eller deres store topvine som fx Godina, Morca og deres Touran.

Vinproduktionen hos Bodegas Morca

Bodegas Morca råder som sagt over 30 hektar vinmarker, som alle er beplantet med meget gamle Garnacha vinstokke. Disse vinstokke leverer et meget lille høstudbytte, men druer af en meget høj kvalitet og intensitet. Garnacha vinstokkene fra netop denne vinregion er meget eftertragtede, da de tilfører masser af struktur og aromatisk kompleksitet til vinene.

Druerne plukkes med håndkraft og transporteres i små beholdere ned til vinhuset, hvor de først gennemgår en alkoholisk gæringsproces for derefter at gennemgå en malolaktisk fermenteringsproces, som alle deres rødvine gennemgår. Denne proces omdanner den hårde æblesyre til den noget blødere mælkesyre i vinen, som også er med til at tilføre yderligere kompleksitet til vinen.

Vinfremstillingen orkestreres af Frank Gonzales, som står i spidsen for vinproduktionen hos Bodegas Morca.

 1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse