HALF PRICE ITALIANS! KÆMPE KUP 12 FL. TIL KUN 899 KR. - SPAR 50%. LÆS MERE HER.

×
92 points
Flaskehalsen Point
VinAvisen
92 points
Falstaff
92 points
Decanter
FlaskeHalsen

Bodegas La Granadilla Verdejo 2022

Spansk hvidvins-perle!

På lager
DKK 75,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
81,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Lyst kød
  • Skaldyr
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Spansk Bestseller gennem flere år

Vinen er produceret af 100% Verdejo fra D.O. Rueda. Druerne kommer fra vingårdens 70 hektar vinmarker med Verdejo druer, hvor de bedste bruges til vingårdens egne vine og resten sælges videre. Vinstokkene er lidt mere end 10 år gamle og er plantet i stenet jord. Druerne høstes om natten og de sorteres så kun gode druer anvendes. Vinen gærer og lagre kortvarigt i ståltanke.

Familien bag vingården har tidligere solgt alle deres druer til kooperativer, men er begyndt de seneste år at producerer deres egne vine, af de deres bedste druer. Det kan smages i vinen, uden at prisen følger kvaliteten med helt til top.

Spændende og charmerende hvidvins perle

Farven er strå gylden med grønne reflekser. Meget intense og frugtrige aromaer med lette noter af krydderier og balsamico. Den komplekse smag er balanceret med flot fylde og blødhed, men også en perfekt afstemt syre der giver vinen et frisk touch. Lang eftersmag.

Server vinen v/ 6-8 grader. Brug den f.eks. som ledsager til fisk, skaldyr, pasta eller risretter – eller som en sublim ledsager til skinker og let modnet oste.

Denne Verdejo fra La Granadilla er en kvalitets vin til en overraskende lavpris. Kompleks og spændende smag, mineralske noter, let fedme og perfekt afstemt syre, giver tilsammen en unik vin i prislejet.

Vin Data
Drue
Verdejo
Type
Hvidvin
Årgang
2021
Land
Spanien
Låg
Skruelåg
Producent
Bodegas La Granadilla
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
DO Rueda
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2022-2024
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Decanter

92 points

FlaskeHalsen

5 stjerner

Flaskehalsen Point

92 points

"Jeg er sjældent blevet skuffet af La Granadilla, og det bliver jeg heller ikke denne gang. Denne ærkeklassiske Verdejo fra Rueda-området er en superlækker, frugtig, frisk og behagelig oplevelse, der leverer vegansk feel-good-stemning til op over kanten af vinglasset. Fremragende sommervin – men også fremragende til at skabe sommerstemning, selvom himlen er blevet mere grå og temperaturen er mere til sofahygge end terrasse-party."

VinAvisen

5 stjerner

"En liflig og fint krydret hvidvin. Man er næsten altid heldig med vine fra Rueda og med druen Verdejo. Vinen er lækker med smagsnoter af eksotiske frugter og med en lang og insisterende eftersmag."

Falstaff

92 points

Medaljer

Guldmedalje Sakura Japan Womens Wine Award

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt