SÅ ER DEN HER! SAPIENTE LIMITED EDITION NO. 2! DEN ULTIMATIVE VIN TIL PRISEN! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER

×
FlaskeHalsen

Bodegas La Granadilla Verdejo 2019

Spansk hvidvins-perle!

På lager
DKK 59,95
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
64,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
EKSTRA NEDSAT 20%! 4-DOBBELT SPANSK GULDVINDER! LET CREMET OG FRUGTRIG VERDEJO!
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Lyst kød
  • Skaldyr
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Vinen er produceret af 100% Verdejo fra D.O. Rueda. Druerne kommer fra vingårdens 70 hektar vinmarker med Verdejo druer, hvor de bedste bruges til vingårdens egne vine og resten sælges videre. Vinstokkene er lidt mere end 10 år gamle og er plantet i stenet jord. Druerne høstes om natten og de sorteres så kun gode druer anvendes. Vinen gærer og lagre kortvarigt i ståltanke.

Familien bag vingården har tidligere solgt alle deres druer til kooperativer, men er begyndt de seneste år at producerer deres egne vine, af de deres bedste druer. Det kan smages i vinen, uden at prisen følger kvaliteten med helt til top.

Spændende og charmerende hvidvins perle

Farven er strå gylden med grønne reflekser. Meget intense og frugtrige aromaer med lette noter af krydderier og balsamico. Den komplekse smag er balanceret med flot fylde og blødhed, men også en perfekt afstemt syre der giver vinen et frisk touch. Lang eftersmag.

Server vinen v/ 6-8 grader. Brug den f.eks. som ledsager til fisk, skaldyr, pasta eller risretter – eller som en sublim ledsager til skinker og let modnet oste.

Denne Verdejo fra La Granadilla er en kvalitets vin til en overraskende lavpris. Kompleks og spændende smag, mineralske noter, let fedme og perfekt afstemt syre, giver tilsammen en unik vin i prislejet.

Vin Data
Drue
Verdejo
Type
Hvidvin
Årgang
2019
Land
Spanien
Låg
Skruelåg
Producent
Bodegas La Granadilla
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
DO Rueda
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2020-2022
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Hvis du aldrig har hørt den spanske Verdejo-drue omtalt som Spaniens udgave af Sauvignon Blanc, så er denne Dominio de la Granadilla et meget svar på, hvorfor man siger sådan. For denne helt klassiske Verdejo er så dejligt frisk, sprød og frugtig, at den er enormt ligetil, nem at drikke og vidunderlig at nyde både som stand-alone vin og til lyse retter. Det er en vin, der emmer af charme og saftig coolness, og som måske med sin helt rene og stringente stil opnår sin fylde gennem druernes naturlige smag – uden en masse dikkedarer. Jeg har været rigtig glad for de tidligere årgange af Dominio de la Granadilla – og min glæde er absolut bevaret med 2019’eren."

Medaljer

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Guldmedalje Sakura Japan Womens Wine Award

Sølvmedalje Mundus Vini

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt