FlaskeHalsen

Bodegas La Granadilla Verdejo 2018

4-dobbelt guldvindende hvidvins-perle!

På lager
DKK 75,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
80,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Lyst kød
  • Skaldyr
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

4-dobbelt guldvindende hvidvins-perle!

Vinen er produceret af 100% Verdejo fra D.O. Rueda. Druerne kommer fra vingårdens 70 hektar vinmarker med Verdejo druer, hvor de bedste bruges til vingårdens egne vine og resten sælges videre. Vinstokkene er lidt mere end 10 år gamle og er plantet i stenet jord. Druerne høstes om natten og de sorteres så kun gode druer anvendes. Vinen gærer og lagre kortvarigt i ståltanke.

Familien bag vingården har tidligere solgt alle deres druer til kooperativer, men er begyndt de seneste år at producerer deres egne vine, af de deres bedste druer. Det kan smages i vinen, uden at prisen følger kvaliteten med helt til top.

Spændende og charmerende hvidvins perle

Farven er strå gylden med grønne reflekser. Meget intense og frugtrige aromaer med lette noter af krydderier og balsamico. Den komplekse smag er balanceret med flot fylde og blødhed, men også en perfekt afstemt syre der giver vinen et frisk touch. Lang eftersmag.

Server vinen v/ 6-8 grader. Brug den f.eks. som ledsager til fisk, skaldyr, pasta eller risretter – eller som en sublim ledsager til skinker og let modnet oste.

Denne Verdejo fra La Granadilla er en kvalitets vin til en overraskende lavpris. Kompleks og spændende smag, mineralske noter, let fedme og perfekt afstemt syre, giver tilsammen en unik vin i prislejet.

Vin Data
Drue
Verdejo
Type
Hvidvin
Årgang
2018
Land
Spanien
Låg
Prop
Producent
Bodegas La Granadilla
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
DO Rueda
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2020-2021
Anmeldelser
FlaskeHalsen

6 stjerner

"Du kan finde Verdejo-vine af uhørt høj kvalitet, hvis du er klar til at betale for det. Hvis du gerne vil holde budgettet nede, så er det heldigvis stadig muligt at finde store oplevelser, og det er denne Dominio de la Granadilla et strålende eksempel på. Den er lys, frisk og helt klassisk i sin Verdejo-stil, hvor der er en markant sprød syre, men samtidig masser af frugt i fede lag. Jeg er helt fjollet med denne her vin – og pris."

Medaljer

Guldmedalje Gilbert & Gaillard

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Guldmedalje Mundus Vini

Guldmedalje Concours Mondial Bruxelles

Medaljer

Gold Winner points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt