BEMÆRK; BUTIKKEN I ESBJERG HOLDER LUKKET UGE 29+30. WEBSHOPPEN KØRER VIDERE SOM NORMALT, MEN MED BEGRÆNST TELEFON TID FRA 9-15.30 ALLE HVERDAGE.

×

Bodegas El Nido 'El Nido' 2016

Kolossal sydspansk kraftkarl. Måske Spaniens bedste r&oslas...

Ikke på lager
DKK 899,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 999,95 DKK stk.
904,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Oksekød
Beskrivelse

Detaljer

Oplev en af Spaniens største topvine

Kraftfuld og koncentreret som få andre! El Nido er en af Spaniens absolut bedste vine. Denne lille produktion der fremstilles, bliver flået væk af diverse importørere i løbet af en uges tid. Vi får ligeledes kun tildelt en meget lille mængde. Vinen er lavet på 70% monastrell fra over 60 år gamle vinstokke samt 30% cabernet sauvignon. Druerne håndplukkes og kun de absolut bedste druer kommer i denne vin. Mosten fadlagrer 24 mdr. på nye fade. 16% alkohol.

Vinens elementer

Vinen har en eksplosiv næse med lokkende aromaer af blåbær, boysenbær, tobak, lakrids og lidt vanilje. El Nido har en voldsomme koncentration, dybde og fylde. Munden er et eksplosivt smagsbombardement af solbær, blåbær, brombær, lakrids og peber, samt fadnoter af mokka og vanilje. De modne tanniner sikre en særdeles lang og blød eftersmag, som fylder hele mundhulen som få andre vine kan. En kraftfuld og opulent vin der udvikler sig langsomt i glasset.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 16-17° grader for den optimale vinoplevelse. Vi anbefaler at bruge El Nido til røde bøffer eller smagsfulde gryderetter. Vinen kan godt drikkes nu efter mindst et par timers iltning, men vi anbefaler at i gemmer vinen et par år endnu. Vinen kan gemmes 25-30 år fra høståret.

El Nido er en sydspansk kongevin, for dem der har hang til eksplosive vine. Vinen holder et urimeligt højt niveau år efter år, og har et kæmpe gemme potentiale. Derfor er de få flasker der kommer til Danmark yderst eftertragtet.

Vin Data
Drue
Cabernet Sauvignon
Monastrell
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Bodegas El Nido
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15.5%
Region
DO Jumilla
Lagring
24 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2022-2035
Anmeldelser
Vivino

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt