LEVERING INDEN JUL: Ordre bestilt senest d. 19/12 kl. 12.00 vil med garanti blive pakket og sendt til levering inden jul. Ordre modtaget mellem d. 19/12 kl. 12 og d. 20/12 kl. 12, vil ligeledes blive afsendt, men uden garanti for ankomst inden jul. Husk dog at der en yderst sjælden gang kan ske fejl under fragt, derfor anbefaler vi at i bestiller jeres vin hurtigst muligt.

×
92
Guia Repsol
91
Wine Spectator
90
Guia Penin
FlaskeHalsen

Bluegray Priorat 2015

Rigtig flot balanceret Priorat som bør prøves.

På lager
DKK 129,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
134,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Frugt-fyldig, frisk og masser af krydderier
Producenten bag denne Priorat er Gil Family Estates, som producerer flere af Spaniens mest populære vine, herunder Clio, El Nido, Juan Gil, Tridente m.v. En af deres nyeste vine er denne Bluegray som produceres i Priorat. Vinens navn Bluegray henviser til farven på den skiffer jord der er i vinmarkerne. Vinen er et blend af 45% Garnache, 30% Mazuelo (Carignan) og 25% Cabernet Sauvignon. Vinen har fadlagret 12 måneder i nye franske egetræsfade.

Farven er dyb rubinrød. Intense modne aromaer af sorte frugter og kirsebær, samt noter af friske efterårs krydderier, mineraler og andre krydrede noter. I munden er vinen fyldig og med bløde tanniner, og i smagen er det især brombær, kirsebær og blomme der dominere, men med masser af underliggende krydrede noter. Der er flot balance mellem kraft, friskhed og afrundede tanniner. Eftersmagen er lang, frisk og krydret.

Server vinen v/ 17-18 grader til retter med grillet eller stegt oksekød, stegeretter eller anden mad der kræver en stor vin. Trods sin store smag, er tanninerne så afrundet at vinen også kan nydes alene.

Rigtig flot balanceret Priorat som bør prøves. Moden, moderne, frugt-fyldig stil, men samtidig med det karaktiske Priorat touch, med mineraler, syre og krydrede noter.

Vin Data
Drue
Cabernet Sauvignon
Carignan
Grenache
Type
Rødvin
Årgang
2015
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Orowines
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
DO Priorat
Lagring
12 mdr. på nye egetræsfade
Drikkes bedst
2018-2027
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Priorat-vine er nogle gange nogle storladne og lidt voldsomme oplevelser – andre gange er de bløde og blide. Denne har lidt af begge dele, for duften er forførende og smooth, mens smagen har en enorm dybde, der rummer masser af bløde og rare nuancer, men også temperament og bestemthed. Det er en ganske fin vin, der sammen med dybden har en fin friskhed, og smagen er både langstrakt og flot. Den er skabt på et blend af de tre druesorter Garnacha, Mazuelo og Cabernet Sauvignon, og i helhed bliver det til en blød, men også krydret vin, der har overraskende meget karakter, når jeg sammenligner med de minder, jeg har, fra tidligere årgange af Bluegray."

Guia Penin

90 points

Guia Repsol

92 points

"Appearance Light red burgundy dress, bright piping. Frank and sincere aroma, with red fruit, spices and balsamic. Mouth Strong in mouth, with good acidity."

Wine Spectator

91 points

"This red shows good intensity on a graceful frame. Cherry and strawberry flavors mingle with fresh herb, vanilla and spice notes, supported by light, firm tannins and citrusy acidity. Focused and fresh. Garnacha, Mazuelo and Cabernet Sauvignon."

Om producenten

Orowines

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt