VinAvisen

Bloody Vampire Cabernet Sauvignon 2017

Kvalitet for pengene. Fyldig, blød og rig nord spansk rødvin.

På lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
74,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Ost
  • Pasta og pizza
Beskrivelse

Detaljer

Fløjlsblød og rig spansk rødvins hit

Vinen er produceret af 100% Cabernet Sauvignon, som kommer fra gamle vinstokke i den nord spanske Aragon region. Druerne er høstet forholdvis sent for at give mere smag og koncentration til vinen. Efter endt vinifikation lagrer vinen videre 12 måneder på egetræsfade inden tapning på flaske.

Farven er dybrød, med rubinrøde reflekser. Frugtrige aromaer i både duft og smag af røde bærfrugter, let peber, samt letristede nuancer og vanilje noter fra fadlagringen. Smagen er rig og varm, og den lave syre samt de afrundet tanniner, giver en fløjlsblød smagsoplevelse. En harmonisk og letdrikkelig vin med en stor smag og fylde. Eftersmagen er lang.

Server vinen v/ 17-18 grader. Det er en smagsfuld, men også letdrikkelig og ukompliseret rødvin, hvilket gør den den som ideal som hyggevin i sofaen. Vinen er også en god ledsager til f.eks. pasta, pizza, oste eller grillmad.

Her er der kvalitet for pengene. Dybrød farve og blød og rig smag. En spændende rødvin som bare smager super, super godt til prisen!

Vin Data
Drue
Cabernet Sauvignon
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Nicolas Vellas
Størrelse
75 cl
Region
Aragon
Lagring
12 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2018-2021
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Bag den dramatiske etiket med billedet af en træt vampyr med blodig økse præsenterer denne fortræffelige rødvin sig med fyldig, fløjlsblød frugt, god krydring, tilpas syre, fint integrerede fadnoter - og 15% alkohol uden at være sprittet. Skænk den gerne let afkølet. Prisen ved seks flasker er rimelig i forhold til kvaliteten. (69 kr)"

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt