BEMÆRK; BUTIKKEN I ESBJERG HOLDER FERIELUKKET UGE 29+30. WEBSHOPPEN KØRER VIDERE SOM NORMALT.

×
VinAvisen
UgensVin

Blend Boss White Fusion 2018

En vin med stor aromatisk karakter, fylde, fuld af smag, friskhed...

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Asiatisk mad
  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Blend Boss er vin med attitude!

Blend Boss er en ny serie af vine hvor winemakeren har fået frie tøjler. Hans opgave var simpel. Følg ikke nødvendigvis de traditionelle `regler`, men producer vine med så meget attitude og fyldig blød frugt som muligt.

Dette blend er lavet af druerne Chenin Blanc, Muscadelle, Chardonnay, Colombard, Semillon og Sauvignon Blanc. Alle druer håndhøstes og fermenteret traditionelt, hvorefter det endelige blend er lavet. Vinen har lagret i ståltanke, for at bevare de friske og modne aromaer, uden indblanding af fad.

Pefekt hvidvins blend fra boss`en, med stor aroma, fylde og smag!

Farven er strå gylden. Meget intens aroma af ferskner, nektariner, tropiske frugter og citrus. Smagen er fyldig, rig og meget aromatisk. En frugtdrevet hvidvin med fylde – men også med en underliggende syre, der sikre friskhed til vinen. Eftersmagen er lang og vedvarende.

Server vinen v/ 10-12 grader. Prøv den til grillet fisk, risotto, fjerkræ, en krydret gryderet eller let modne oste.

Denne White Fusion er blended perfekt. En vin med stor aromatisk karakter, fylde, fuld af smag, friskhed og masser af selvtillid. Det fås nok ikke bedre til denne pris!

Vin Data
Drue
Chardonnay
Chenin Blanc
Colombard
Sauvignon Blanc
Semilion
Type
Hvidvin
Årgang
2018
Land
Australien
Låg
Skruelåg
Producent
Byrne Vineyards
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
South Australia
Lagring
6 mdr i ståltanke
Drikkes bedst
2019-2021
Anmeldelser
UgensVin

5 stjerner

"Du har set billedet, og tænkt WTF. Ja, enig. Aldrig har jeg set så grim en etiket og så dårligt navn. Det skriger til himlen og lidt til helvede. Men når skuffelsen over det grafiske har lagt sig, og man har åbnet skidtet, skænket sig et glas, så ændrer verdensbilledet sig. For indholdet er intet mindre end topvelsmagende og lækkert.

Det er Chenin der går forrest, skarpt forfulgt af Muscadelle, Chardonnay, Colombard, Semillon og Sauvignon Blanc. Alle er inviteret. Først snif er Sydafrikansk med hint af Rhone og Bourgogne. Rolig nu. Men det dufter enormt storladent uden at være “billigt”. Misforstå mig ikke. Tropisk og aromatisk snif med moden melon, fersken, limeskal og fed nød. Glem alt om stringens og mineralitet. I munden er der tændt op for fyldigheden og der er top-coat for alle pengene. Masser af frugt og fylde. Syren? Jo, den gør det den skal, men heller ikke mere. Chenin-druen kan i min bog drille og afgive lidt “fadpræg”, men den er på ren stål - men den har den fyldighed og lette/tørre sødme, som giver den lidt ekstra lag. Flot afslutning med popcorn, citrus, nødder, en smule røg og let urtet.

Den er grim. Men derfor kan man sagtens elske den. Det er sublim fin vin. Prøv evt. at servere den blind for en vinkender, tror den kan få mange på glatis. Jeg skyder fem store stjerner afsted"

VinAvisen

5 stjerner

"Lækker, let cremet hvidvin på flere forskellige druesorter: Chenin Blanc, Muscadelle, Chardonnay, Colombard, Sémillon og Sauvignon Blanc. Vinen har en fyldig druesmag og noter af ferskner og appelsiner. Dertil en lille sødme. Flasken har skruelåg."

Medaljer

Our Favorite points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt