KÆMPE KUP! RIOJA GRAN RESERVA MED 61% RABAT! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER!

×
90 points
Wine Showcase Magazine
VinAvisen
FlaskeHalsen

Blend Boss Red Assemblage 2021

Fantastisk Australsk rødvins blend! Saftig, rig og fyldig!

På lager
DKK 49,95

Pris: Før: 79,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
55,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 37%! EN FANTASTISK SMAGSFULD RØDVIN, TIL EN VANVITTIG LAV PRIS!

Gør et godt køb og få del i dette tilbud. En fantastisk smagsfuld, fyldig og intens rødvin, som smager af LANGT mere end den koster.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Grill mad
  • Oksekød
  • Ost
  • Pasta og pizza
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Blend Boss er vin med attitude!

Blend Boss er en ny serie af vine hvor winemakeren har fået frie tøjler. Hans opgave var simpel. Følg ikke nødvendigvis de traditionelle `regler`, men producer vine med så meget attitude og fyldig blød frugt som muligt.

Vinen blev blended af vin fra 4 forskellige parceller. Primært sent-høstet Shiraz druer der giver intensitet og fylde, struktureret Shiraz fra Riverland, frugtrig Merlot fra Clare Valley og en lille andel aromatisk Muscat (ja, den er go nok!). Efter vinifikation og endeligt blend, har vinen fadlagret 9 måneder i mindre franske egetræsfade, som har tilføjet noter af fad og krydderi.

Uimodståelig fylde, intens frugt og fløjlsblød eftersmag!

Farven er mørke lilla. Generøse aromaer af kirsebær og hindbær, samt noter af krydderier og jordbær. Vinen er fyldig, og den store frugt er meget intens i smagen. I eftersmagen fornemmer man igen krydderier og hints lakrids. Smagsbombardementet fortsætter i en lang og fløjlsblød eftersmag.

Denne vin bør serveres v/ 18-20 grader. Egentligt er Blend Boss Red Assemblage godt til det meste – men prøv den f.eks. til grillmad, rødt kød, pizza med krydret salami eller modne oste. Giv gerne vinen 30 min luft inden servering.

Blend Boss`en har blended denne fantastiske rødvin for dig - og hvilket vin han har formået at lave. En vin med masser af intensitet og smag, men samtidig som er saftig og aldrig bliver for tung. Et super super vinkøb!

Vin Data
Drue
Merlot
Moscato
Shiraz
Type
Rødvin
Årgang
2021
Land
Australien
Låg
Skruelåg
Producent
Byrne Vineyards
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
South Australia
Lagring
9 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2023-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

BEMÆRK; Anmeldelse af forrige årgang; "Jeg får ofte lidt bange anelser, når der lander en sydaustralsk rødvin på 15%, der er et blend af druer, der ikke bliver angivet på flasken. Det er ofte sådan noget stads, der bare skal please og undgå at skræmme nogen væk. Men denne her – det er edderbroderme et australsk blend, der virker. Der er masser af saft og krydderi, der gør den charmerende og rar. Find den rette anledning til en vin af denne type – så er den superflot."

VinAvisen

5 stjerner

BEMÆRK; Anmeldelse af forrige årgang; "Flot rødvin med en helt ustyrlig, kulørt etiket. En vin med kraft og noter af kirsebær og jordbær. Udpræget en madvin. 15%, men ingen spritkant."

Wine Showcase Magazine

90 points

Medaljer

BEMÆRK; Anmeldelse af forrige årgang;  "BEST VALUE BUY" i WineState Magazine

BEMÆRK; Anmeldelse af forrige årgang;  16,50 ud af 20 i Forlaget SMAG; ”Der er solskin, druesødme og godt humør i glasset, men druerne får man ikke noget at vide om. En krydret dominans kunne tyde på Shiraz, men vigtigere end druekarakter er det gode humør, druesødmen og den joviale stil. Det er rigtigt australsk ”easy drinking”, gerne afkølet, og lige så gerne til hygge uden mad. Nye vindrikkere vil elske dens kælne stil, det er også en pointe.”

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt