NY SUPER VALUE KASSE. 12 GODE RØDVINE FOR KUN 525 KR. LÆS MERE HER.

×
92 points
Mad og Monopolet

Big Boys Zinfandel 2022

Vildt populære Big Boys! Stor, fyldig og intens "Zin"!

På lager
DKK 65,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
71,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

De store drenges vin - "Big Boys Zinfandel"

Mød dine tre nye bedste venner - Big Boy, Bigger Boy og Biggest Boy og deres fantastiske, intense og rige Zinfandel! Vinen er produceret af 100% Zinfandel (Primitivo), fra gamle vinstokke fra Apulien i det sydlige Italien. Druerne er høstet sent så de naturligt har tørret lidt ind på vinstokkene, hvilket giver en større intensitet i den saft der er tilbage i druerne. Både gæringen og fadlagringen er sket i små amerikanske egetræsfade. 

Farven er mørk og intens. Store og indbydende aromaer af blå og sorte bær samt noter fra fadlagringen som eg, pebermynte og vanilje. Vinen er fyldig og den har en god struktur. Smagen er dommineret af de mørke bær samt spændende noter af bl.a. godt integreret fad, vanilje, kaffe og lakrids. Eftersmagen er lang og fløjlsblød.

Server vinen v/17-18° grader og gerne til retter med fx rødt kød, pulled pork, spareribs eller vildt. Brug den evt. også som ledsager til modne oste eller som en fantastisk lækker hyggevin.

Er du til intense, frugtige og fyldige rødvine (til en særdeles god pris), så kan vi kan lige så godt sige det med det samme - "køb i kassevis" , ellers fortryder du hurtigt, at du ikke bestilte flere! Dette er den oplagte vin til sommerens lune aftener, som ledsager til bøffer, spareribs og pulled pork fra grillen!

Big Boys Zinfandel 2016

Vin Data
Drue
Primitivo
Zinfandel
Type
Rødvin
Årgang
2022
Land
Italien
Låg
Prop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
Apulien
Lagring
5 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2023-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Mad og Monopolet

92 points

Til prisen er den her virkelig god (65 kr. v/ 6 stk)– det er sådan en vin, som du altid bør have en kasse af stående lige til at knappe op til hygge, hverdag og uventede gæster. I næsen har den et fint aftryk af modne jordbær, blommer, kirsebær, lakrids og vanilje. I munden har den blide tanniner og på trods af, at den har masser af fylde, så fremstår den frisk – hvilket skyldes lagringen på ståltanke. God hverdagsvin."

Medaljer

Guldmedalje - Mondus Vini

Medaljer

Gold Winner points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt