12 FLASKER PRISVINDENDE RØD OG HVIDVIN TIL KUN 499 KR INCL FRI FRAGT. BEGRÆNSET ANTAL. LÆS MERE HER.

×
VinAvisen
Smag På Vin
FlaskeHalsen

Big Boys Zinfandel 2021

Vildt populære Big Boys! Stor, fyldig og intens "Zin"!

På lager
DKK 65,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
71,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

De store drenges vin - "Big Boys Zinfandel"

Mød dine tre nye bedste venner - Big Boy, Bigger Boy og Biggest Boy og deres fantastiske, intense og rige Zinfandel!

Vinen er produceret af 100% Zinfandel (Primitivo), fra gamle vinstokke fra Apulien i det sydlige Italien. Druerne er høstet sent så de naturligt har tørret lidt ind på vinstokkene, hvilket giver en større intensitet i den saft der er tilbage i druerne. Både gæringen og fadlagringen er sket i små amerikanske egetræsfade. 

Vinens elementer

Farven er mørk og intens. Store og indbydende aromaer af blå og sorte bær samt noter fra fadlagringen som eg, pebermynte og vanilje. Vinen er fyldig og den har en god struktur. Smagen er dommineret af de mørke bær samt spændende noter af bl.a. godt integreret fad, vanilje, kaffe og lakrids.

Eftersmagen er lang og fløjlsblød.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen v/17-18° grader og gerne til retter med fx rødt kød, pulled pork, spareribs eller vildt. Brug den evt. også som ledsager til modne oste eller som en fantastisk lækker hyggevin.

Er du til intense, frugtige og fyldige rødvine (til en særdeles god pris), så kan vi kan lige så godt sige det med det samme - "køb i kassevis" , ellers fortryder du hurtigt, at du ikke bestilte flere! Dette er den oplagte vin til sommerens lune aftener, som ledsager til bøffer, spareribs og pulled pork fra grillen!

Big Boys Zinfandel 2016

Vin Data
Drue
Primitivo
Zinfandel
Type
Rødvin
Årgang
2021
Land
Italien
Låg
Prop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Apulien
Lagring
5 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2021-2024
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
FlaskeHalsen

4 stjerner

"Jep, det her er en vin, der trækker opmærksomhed. Etikettens fede sumo-brydere indikerer, at her er tale om en tung vin med masser af fedme. Og det er der. Men selvom jeg kender vinen fra tidligere årgange, bliver jeg alligevel overrasket i begyndelsen. For den krydrede karakter i aromaen er ganske charmerende, og det samme er smagens krop. Det er først i eftersmagen, at det for alvor bærer præg af fedme og overvægt, for her sparker Big Boys virkelig igennem med alle de kilo, der er samlet på etiketten. Det er nok for voldsomt for nogle, men der er altså en enkelt bonus-stjerne for det dejlige opløb til den voldsomme afslutning." BEMÆRK VENLIGST; anmeldelse er af årgang 2019

Smag På Vin

5 stjerner

"Varm, tung, fyldig og krydret aroma, der varsler om en kraftfuld vin. Noterne er mod brombærmarmelade, blåbær, finsk lakrids og sød tobak. Voluminøs i munden med moden, sort frugt – blåbær, boysenbær – samt lidt rosiner, karamel og vanilje. Syren er lille og diskret, men den er der ligesom en god blød tanninstruktur. Til gengæld er man ikke i tvivl om den høje alkohol. Et godt hit til sommerens mange grillfester." BEMÆRK VENLIGST; anmeldelse af forrige årgang

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"En lækker rødvin, der dufter af nelliker, kumquat og abrikoser - eller, som det lød fra smagepanelet, krydrede brunkager. Smagen er koncentreret, varm og blød og fuld af modne brombær og syltede blommer. En rigtig vintervin med god frugtsødme, men også med tilpas syre. Vinen er fra Italien, men Big Boys Zinfandel er yderst amerikansk klingende - på italiensk hedder druen Primitivo. Vinens stil med kraft og sødme er også amerikansk. Et kup til prisen ved 6 flasker." BEMÆRK VENLIGST; anmeldelse af forrige årgang.

Medaljer

Guldmedalje - Mondus Vini 2022

Medaljer

Awarded Wine points

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt