AMAZING DISCOVERIES AUGUST TIL DE HURTIGE! 12 FL LÆKRE RØDVINE FOR KUN 649 KR INCL FRI FRAGT! LÆS MERE HER

×
Smag På Vin
FlaskeHalsen

Big Boys Zinfandel 2018

Vildt populære Big Boys! Stor, fyldig og intens "Zin"!

På lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 84,95 DKK stk.
74,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

De store drenges vin - "Big Boys Zinfandel"

Mød dine tre nye bedste venner - Big Boy, Bigger Boy og Biggest Boy og deres fantastiske, intense og rige Zinfandel!

Vinen er produceret af 100% Zinfandel (Primitivo), fra gamle vinstokke fra Apulien i det sydlige Italien. Druerne er høstet sent så de naturligt har tørret lidt ind på vinstokkene, hvilket giver en større intensitet i den saft der er tilbage i druerne. Både gæringen og fadlagringen er sket i små amerikanske egetræsfade. 

Vinens elementer

Farven er mørk og intens. Store og indbydende aromaer af blå og sorte bær samt noter fra fadlagringen som eg, pebermynte og vanilje. Vinen er fyldig og den har en god struktur. Smagen er dommineret af de mørke bær samt spændende noter af bl.a. godt integreret fad, vanilje, kaffe og lakrids.

Eftersmagen er lang og fløjlsblød.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen v/16-17° grader og gerne til retter med fx rødt kød, pulled pork, spareribs eller vildt. Brug den evt. også som ledsager til modne oste eller som en fantastisk lækker hyggevin.

Er du til intense, frugtige og fyldige rødvine (til en særdeles god pris), så kan vi kan lige så godt sige det med det samme - "køb i kassevis" , ellers fortryder du hurtigt, at du ikke bestilte flere! Dette er den oplagte vin til sommerens lune aftener, som ledsager til bøffer, spareribs og pulled pork fra grillen!

Big Boys Zinfandel 2016

Vin Data
Drue
Primitivo
Zinfandel
Type
Rødvin
Årgang
2018
Land
Italien
Låg
Prop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Apulien
Lagring
5 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2019-2022
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Det er en af de vine, der tiltrækker sig opmærksomhed alene på etiketten. Tre fedladne sumo-bryder-typer præger den hvide etikette, og de signalerer ganske godt, hvad der er i vente i flaske. For selve vinen er bestemt også både tyk og fedladen, og det er en vin, der har rigtig meget smag, uden at det bliver for voldsomt. Vi er absolut i den overvægtige ende, og det skal du være bevidst om, inden du vælger denne markante skabning, for risikoen for at den dræber smagsindtrykkene i din hovedret er bestemt til at få øje på. Så du skal vide, hvad du går ind til, men så er der også masser af smag at hente."

Smag På Vin

5 stjerner

"Varm, tung, fyldig og krydret aroma, der varsler om en kraftfuld vin. Noterne er mod brombærmarmelade, blåbær, finsk lakrids og sød tobak. Voluminøs i munden med moden, sort frugt – blåbær, boysenbær – samt lidt rosiner, karamel og vanilje. Syren er lille og diskret, men den er der ligesom en god blød tanninstruktur. Til gengæld er man ikke i tvivl om den høje alkohol. De 15 procent er ganske tydelige. Et godt hit til sommerens mange grillfester."

Læs hele anmeldelsen her
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt