NY SUPER VALUE KASSE. 12 GODE RØDVINE FOR KUN 525 KR. LÆS MERE HER.

×
95 points
Houlberg Vinblog Points
94 points
Mad og Monopolet
92 points
Vinexpressen Points
95 points
Flaskehalsen Point
92 points
Wine Manual
92 points
EkstraBladet points
91 points
DinVinGuide
VinAvisen
92 points
Vinhulen Points
EkstraBladet

Beurton & Fils La Quille Vintage 2016 Champagne

Nok den bedste Vintage Champagne til prisen!

På lager
DKK 379,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 419,95 DKK stk.
385,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Kylling og kalkun
  • Ost
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

La Quille - Eminent elegance og struktur!

Denne elegante vintage Champagne er lavet 20% Meunier, 40% Pinot Noir samt 40% Chardonnay. Vinen er fermenteret i rustfri ståltanke og gennemgår malolaktisk gæring og sidenhen lagrer i vinhusets kældrer indtil frigivelse. Dosage er 6G/L

Vinen har en flot gylden ravfarve. I næsen møder vi fine og sarte noter af hasselnødder samt noter af delikat brioche. Duften af gul frugt popper frem, noter som fersken og abrikoser, kan gradvist skelnes, som derefter efterfølges af noter af kandiseret citrusfrugt, appelsin og mandarin. Dette mangfoldige udtryk afsluttes med dejlige krydderi noter. Denne vintage viser en behagelig spænding i smagen med en frodig og attraktiv karakter ved første tår. Bygssukker kommer igennem med en vidunderlig friskhed. En vin udstyret med dejlig kompleksitet og en bemærkelsesværdig ren, veldefineret karakter. Eftersmagen er elegant, velafbalanceret og komplekst, suppleret med kandiseret citrusfrugt, der giver en dejlig lækkerhed. Finesse og elegance beskriver denne fantastiske Champagne perfekt.

Server denne Champagne ved 9-11 grader som aperitif, skaldyr, kylling eller bare helt alene. Denne vin kan med fordel gemmes i flere år i kælderen inden man åbner den, men kan sagtens drikkes nu.

Du kan læse meget mere om Beurton & Fils her.

Vin Data
Drue
Chardonnay
Pinot Meunier
Pinot Noir
Type
Mousserende vin
Årgang
2016
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Beurton & Fils
Størrelse
75 cl
Region
Champagne
Drikkes bedst
2023-2038
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
DinVinGuide

91 points

Anmeldelse af vintage 2012 Fremragende: "Meget indbydende næse. En del sødme men fint integreret. Pæn balance og finish. Et gas, der nemt at drikke. Moden grape og svag gul frugt."

EkstraBladet

5 stjerner

EkstraBladet points

92 points

"Fersken og citrus i næsen. I smagen brioche noter og man fornemmer lidt alder. Flot dybde og den fremstår ganske helstøbt med en flot lang kompleks afslutning. Til prisen rigtigt flot køb."

Flaskehalsen Point

95 points

"Jeg har tidligere ladet mig begejstre af La Quille Beurton, og nu er den nye 2016-årgang landet. Frisk og tilgængelig med masser af elegance og charme. Et blend af de tre klassiske Champagne-druesorter og toppet med en superlækker mundfylde og elegante bobler. Balancen er på plads med sprøde, lyse frugter og alligevel en solid bund i smagen. Rigtig lækker årgangs-Champagne med skyhøj kvalitet i sin prisklasse."

Mad og Monopolet

94 points

"Måske den bedste vintage Champagne til prisen? Det er i hvert fald tæt på. Den er fra 2016, som var et af de rigtig gode år i Champagne. Jeg har tidligere nydt den flere gange, og den skuffer virkelig aldrig. Den er lavet på det klassiske blend og har en skøn duft af citrus, tropisk frugt, bagte hasselnødder, toast og marcipan. I munden er den frisk, syrlig og har en blid frugtsødme. Den er en et “must by”, hvis du holder af vintage Champagne."

VinAvisen

5 stjerner

"La Quille er den belønning, man får for et besværligt arbejde. Det kan godt være, det henviser til det besværlige arbejde med at fremstille champagnen - det er i hvert fald ikke besværligt at drikke resultatet! Her er vi helt oppe at ringe, for det er en ualmindelig dejlig champagne. Den er lavet på lige dele Pinot Noir og Chardonnay samt 20% Meunier, og den har en forførende duft med noter af blandt andet friske appelsiner. Moussen er stor, blød og vedvarende, og den formidler en smag igen med appelsiner men også med friske abrikoser samt moden citron i den lange eftersmag. Vinen har også en frisk syre til slut, som gør den velegnet til lidt fede skaldyrsretter - fx med kammuslinger."

Vinhulen Points

92 points

"Strågul til gylden. Duften rummer æble, pære, citrus, smør/brioche, karamel og let hasselnød i en dejlig frisk og kompleks duft med mange facetter og fint afstemt til fin duftharmoni. Smagen er frisk med fin intensitet og god mousse og god syre til at supplere æble, pære, melon sammen med smør/brioche, karamel og hasselnød i en relativ tør smag. Vedholdende i munden og boblerne holder længe i denne friske årgang. Smager solidt med fin tyngde og længde. Kan drikkes nu men vil vinde ved et par års lagring."

Vinexpressen Points

92 points

"Flot moden duft af rugbrød, æblekerner, gær, kridt, ristede nødder og lidt citrus. Blød og rund mousse med små bobler og fin koncentration og længde. Dejlig champagne med masser af karakter. Absolut anbefalet og prisvenlig vintage-champagne."

Houlberg Vinblog Points

95 points

Anmeldelse af vintage 2012 "Duften er egentlig meget klassisk ... luftig og har dybe kældernoter, pæn tørhed, godt med nødder, hasselnødder og har nærmest en blød og rund dekadent aroma. Frugten er abrikos, fersken, pærer, kogte grøntsager, kandiseret citron, mandarin, marcipan og vanilje.

Bruset er klar og frisk ... meget rent og intens, virkelig opbrusende mousse, dejlig kompleks, elegant og velafbalanceret med masser af citron samt lidt Champagnebrus-is. Selvom den er meget frisk, rank og oprejst, så er der noget modent, tilbagelænet, honnigagtigt, roligt samt venligt over champagnen, som giver stor velsmag. Det er da en buttet lille champagnelækkermås."

Wine Manual

92 points

Wine Manual

5 stjerner

"Stor intensitet i næsen med en dejlig frisk karakter af gule æbler, mælkechokolade og margueritter. Desuden får man lidt saltet havbrise sammen med østersskaller og autolytiske aromaer af brioche og crème fraîche.

På paletten finder man en dejlig mousse, som danner en meget fin skum i munden. Vinen smager af citrus, Granny Smith og gule æbler samt blåbær. Man fornemmer de 60% blå druer (Pinot Meunier og Noir), som giver noget mere kvæde og rødfrugtede smagsnoter, samt en mere frembrusende og kraftig karakter.

I eftersmagen hænger acetaldehyden længe, som giver associationer til Amontillado-sherry, hvor også lidt ristede nødder bliver tilbage.

Vinen er tør med et dosage-niveau på 6 gram, som virker rigtig godt til denne Pinot-tunge vin. Den subtile restsødme feder smagsoplevelsen op og matcher de mere tunge frugtsmage. Vinen er desuden ret fyldig med eleveret syre og en skummende mousse med bittesmå bobler."

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Om producenten

Champagne Beurton & Fils

Starten og familien omkring Beurton & Fils

Gérard Beurton og Marinette Vincent, to indfødte i Cuchery og Baslieux-sous-Châtillon besluttede at forene deres skæbner og deres vinmarker i 1974 og fødte Champagne Beurton & Fils. Begge blev født i landbrugs- og vinavlsfamilier og sammen tog de fat på dette eventyr med i alt 0,33 hektar.

Mens Marinette førte tilsyn med arbejdet i vinmarkerne, fokuserede Gérard sin opmærksomhed på det kommercielle aspekt af forretningen og udviklingen af et privat pressecenter og hjalp med at tage Champagnehusets ry til et nyt niveau.

Deres familieejede Champagnehus har udviklet sig gennem årene. Flere generationer af vinproducenter er gået ud over takket være deres vilje og ambitiøse valg. Gérards oldefar var allerede nyskabende ved at vælge at afvise det højdensitets plantesystem, der var almindeligt dengang.
I stedet besluttede denne visionær at øge rummet mellem vinstokke for at lette adgang for hest og plov. André Vincent, Robert Beurton og mange andre har på sin side sat deres eget præg på familiens arv.

Denne arv er også blevet påvirket af nogle ikoniske kvindefigurer. Eugénie og Yveline, henholdsvis Benjamins oldemor og bedstemor, spillede en fremtrædende rolle i Champagnehusets udvikling under de to verdenskrige. Med dristige valg, mod og beslutsomhed kørte disse stærktsindede kvinder med succes domænet.
I deres fodspor har Benjamins mor, Marinette Vincent, også dedikeret hele sit liv til vingården, der styrede husets skæbne med sit ufejlbare mod og naturlige autoritet.

Gérard og Marinettes ægteskab startede en ny og spændende æra for Champagne Beurton & Fils. De kombinerede deres vinmarker, delte deres savoir-faire og brugte de følgende 40 år utrætteligt på at udvikle vindomænet. Anerkendelsen af ​​et godt udført stykke arbejde kombineret med deres hårde arbejde for deres håndværk samt nogle vidunderlige muligheder gjorde det muligt for familien at udvide deres vinmarker betydeligt, samtidig med at de udviklede deres druepressetjeneste.

Med en så bemærkelsesværdig arv fra familiens vinfremstilling er der ingen tvivl om, at vin er i Benjamins blod! Han tog officielt tøjlerne i 2005 og blev chef for Champagnehuset. Han udviser den samme passion og dedikation som sin far til at støtte vinproducenternes interesser. Benjamin bruger en praktisk tilgang, styrer omhyggeligt sine vinmarker og arbejder tæt sammen med sit team. Han vedtog hurtigt miljøvenlige metoder inspireret af principperne for økologisk vinavl.

Benjamin er født i Cuchery og er en dedikeret vinproducent, der er ivrig efter at dele sin passion for sit arbejde. Han bestræber sig på at få de særlige kendetegn ved sine vinmarker frem, der hovedsageligt er plantet med druesorten Meunier, der er berømt for sin kraft og rustikitet. Terroiren udtrykker sig i glasset, mens omsorgen for vinmarkerne afspejles i husets stil.

Benjamin støttes fuldt ud af sin kone Katy. Hun administrerer administrationen, salget, kommunikationen og markedsføringen af ​​Champagnehuset og bygger på hendes store erfaring, der er erhvervet efter at have arbejdet for nogle af de mest prestigefyldte Champagnehuse. Eksportvirksomheden hos Champagne Beurton & Fils er vokset betydeligt takket være hendes input og viden.

CERTIFICEREDE VINGÅRD I CHAMPAGNE

Deres terroir ligger i hjertet af Vallée de la Marne, på højre bred, det mest omfattende område af Champagne, der dækker kommunerne Cuchery, Baslieux-sous-Châtillon, Belval, Damery og Châtillon-sur-Marne. Deres domæne består af omkring 100 forskellige parceller, hvoraf de fleste er sydvendte. Vinmarkerne har opnået certificeringerne "High Environmental Value - level 3" (HVE) og "Sustainable Viniculture in Champagne". Jordbunden i Vallée de la Marne er primært lerkalksten med mergeltendens.

Høsten

Høstdatoen bestemmes ud fra en analyse af drueprøver taget 4 til 6 uger tidligere med det formål at opnå en perfekt balance mellem det rige sukkerindhold og det naturlige surhedsniveau. Sunde, perfekt modne druer er det, der sætter os i stand til at producere sådanne vine af høj kvalitet.

I løbet af september er høsten kronen på værket, belønningen for et helt års lidenskabeligt, men hårdt og anstrengent arbejde. I cirka ti dage genforenes en stor familie af trofaste drueplukkere og loyale høstere. Således vælger og plukker omkring 40 mennesker med forskellige baggrunde hvert år omhyggeligt druerne, som derefter straks føres til pressecentret i Champagne Beurton & Fils.

De udfører alle de manuelle opgaver, som vinstokkene kræver med konstant og omhyggelig pleje, fra beskæring til høst, sammen med løftning og binding og trimning.

Deres opmærksomhed er fokuseret på miljøbeskyttelse samt dyrkning og høst af druer af høj kvalitet. Til dette formål er deres vinmarker enten delvis eller fuldstændigt græssede, og nogle parceller er pløjet. Beskyttelsen af deres vinmarker mod klimafare udføres altid på en ansvarlig og tankevækkende måde med den største respekt for Moder Natur.

Benjamin overvåger nøje alle trin i vinfremstillingsprocessen, fra vinmarkerne til vingården, fra friskheden og kvaliteten af druerne til smagningen af hver cuvée.

På vingården modtager deres champagner den største omhu og opmærksomhed. Flaskerne ældes fredeligt i vores kældre, før de bliver disgorgeret, mærket og afsendes leveret til vores kunder.

Og som de selv siger "All of our hard work and efforts finally pay off when our wines please and delight the most demanding palates. The secrets of our champagne making have been passed down from generation to generation originating from the heart of our family heritage. This is the true key to our success."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt