MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×
97 points
Mad og Monopolet
95 points
Houlberg Vinblog Points
92 points
Vinexpressen Points
96 points
Flaskehalsen Point
92 points
Wine Manual
91 points
DinVinGuide
Vinsiderne
VinAvisen
91 points
Vinhulen Points
Wine Manual

Beurton & Fils La Quille Vintage 2012 Champagne

97 points Vintage Champagne i imponerende stil!

Ikke på lager
DKK 379,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 419,95 DKK stk.
385,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Kylling og kalkun
  • Ost
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

La Quille - Eminent elegance og struktur!

Denne elegante vintage Champagne fra 2012 er lavet 20% Meunier, 40% Pinot Noir samt 40% Chardonnay. Vinen er fermenteret i rustfri ståltanke og gennemgår malolaktisk gæring og sidenhen lagrer i vinhusets kældrer indtil frigivelse. Dosage er 6G/L

Vinen har en flot gylden ravfarve. I næsen møder vi fine og sarte noter af hasselnødder samt noter af delikat brioche. Duften af gul frugt popper frem, noter som fersken og abrikoser, kan gradvist skelnes, som derefter efterfølges af noter af kandiseret citrusfrugt, appelsin og mandarin. Dette mangfoldige udtryk afsluttes med dejlige krydderi noter. Denne vintage viser en behagelig spænding i smagen med en frodig og attraktiv karakter ved første tår. Bygssukker kommer igennem med en vidunderlig friskhed. En vin udstyret med dejlig kompleksitet og en bemærkelsesværdig ren, veldefineret karakter. Eftersmagen er elegant, velafbalanceret og komplekst, suppleret med kandiseret citrusfrugt, der giver en dejlig lækkerhed. Finesse og elegance beskriver denne fantastiske Champagne perfekt.

Server denne Champagne ved 9-11 grader som aperitif, skaldyr, kylling eller bare helt alene. Denne vin kan med fordel gemmes i flere år i kælderen inden man åbner den, men kan sagtens drikkes nu.

Mangler du den helt perfekte vintage Champagne, så har du en af de bedste til prisen i Danmark her! Kåret til vinder af "Årets Bobler 2022" af Mad & Monopolets, har scoret 95 points af Houlberg, 96 points af FlaskeHalsen og meget mere. Begrænset antal.

Du kan læse meget mere om Beurton & Fils her.

Vin Data
Drue
Chardonnay
Pinot Meunier
Pinot Noir
Type
Mousserende vin
Årgang
2012
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Beurton & Fils
Størrelse
75 cl
Region
Champagne
Drikkes bedst
2021-2035
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
DinVinGuide

91 points

Fremragende: "Meget indbydende næse. En del sødme men fint integreret. Pæn balance og finish. Et gas, der nemt at drikke. Moden grape og svag gul frugt."

Flaskehalsen Point

96 points

"Super lækker Champagne med elegance og kompleksitet til nørderne og med fin friskhed og charme til dem, der bare gerne vil nyde et ekstraordinært glas uden at bruge timer på at gurgle, google, slupre og tænke store tanker om produktionsmetoderne."

Mad og Monopolet

97 points

KÅRET TIL ÅRET S BOBLER 2022! "Det er muligt, at få Champagne med alder til fornuftige penge – det beviser Beurton & Fils La Quille nemlig! Den er lavet på klassisk Champagne-blend med Chardonnay, Pinot Noir og Meunier og kun med 6 gram dosage pr. liter – hvilket betyder en tør champagne, som er ren i udtrykket og meget vellykket. I næsen har den citrus, toast, tropisk frugt, bagte nødder og et hint af marcipan. I munden er den frisk, syrlig, har en skøn blid frugtsødme og fremstår elegant. "

VinAvisen

5 stjerner

"Her er vi helt oppe at ringe. Det er en champagne i top med kaskader af små fine bobler, der holder længe i munden. Duften byder på en liflig forening af lyst brød og nødder med strejf af toffee, mens smagen er elegant, tør, bred og med noter af friske æbler og citrus. Den bør nydes, præcis som den er - fx nytårsaften, når vi går ind i 2023."

Vinhulen Points

91 points

"Strågul i retning mod gylden. Duften har æble, moden pære, let citrus, brioche og let karamel. Nydelig og ren duft med god harmoni. Smagen er fast og ren med æble, moden pære, let citrus, brioche, karamel/smør, marcipan med frisk mousse, let rød grape og imødekommenhed og svag sødme - passende sødme. Begyndende modenhed men Champagnen kan også ligge, hvis du foretrækker det. Harmonisk og charmerende med solid base og kraft. Smager dejligt og er solid."

Vinexpressen Points

92 points

"Flot moden duft af rugbrød, æblekerner, gær, kridt, ristede nødder og lidt citrus. Blød og rund mousse med små bobler og fin koncentration og længde. Dejlig champagne med masser af karakter. Absolut anbefalet og prisvenlig vintage-champagne."

Houlberg Vinblog Points

95 points

"Duften er egentlig meget klassisk ... luftig og har dybe kældernoter, pæn tørhed, godt med nødder, hasselnødder og har nærmest en blød og rund dekadent aroma. Frugten er abrikos, fersken, pærer, kogte grøntsager, kandiseret citron, mandarin, marcipan og vanilje.

Bruset er klar og frisk ... meget rent og intens, virkelig opbrusende mousse, dejlig kompleks, elegant og velafbalanceret med masser af citron samt lidt Champagnebrus-is. Selvom den er meget frisk, rank og oprejst, så er der noget modent, tilbagelænet, honnigagtigt, roligt samt venligt over champagnen, som giver stor velsmag. Det er da en buttet lille champagnelækkermås."

Vinsiderne

5 stjerner

"Liflig og lækkert prikkende duft. Meget velsmagende og Champagne-karakteristisk med god frugt og en lille gærtone. Behagelig og med tilpas tørhed."

Wine Manual

92 points

Wine Manual

5 stjerner

"Klassisk og harmonisk champagne med stor friskhed, fra en stor og gemmeværdig årgang, hvor vinene opnåede fyldighed og en velbalanceret syre – især for de røde druer, som denne vin også er domineret af. Til prisen et sjældent fund for en vellavet 2012’er!"

Om producenten

Champagne Beurton & Fils

Starten og familien omkring Beurton & Fils

Gérard Beurton og Marinette Vincent, to indfødte i Cuchery og Baslieux-sous-Châtillon besluttede at forene deres skæbner og deres vinmarker i 1974 og fødte Champagne Beurton & Fils. Begge blev født i landbrugs- og vinavlsfamilier og sammen tog de fat på dette eventyr med i alt 0,33 hektar.

Mens Marinette førte tilsyn med arbejdet i vinmarkerne, fokuserede Gérard sin opmærksomhed på det kommercielle aspekt af forretningen og udviklingen af et privat pressecenter og hjalp med at tage Champagnehusets ry til et nyt niveau.

Deres familieejede Champagnehus har udviklet sig gennem årene. Flere generationer af vinproducenter er gået ud over takket være deres vilje og ambitiøse valg. Gérards oldefar var allerede nyskabende ved at vælge at afvise det højdensitets plantesystem, der var almindeligt dengang.
I stedet besluttede denne visionær at øge rummet mellem vinstokke for at lette adgang for hest og plov. André Vincent, Robert Beurton og mange andre har på sin side sat deres eget præg på familiens arv.

Denne arv er også blevet påvirket af nogle ikoniske kvindefigurer. Eugénie og Yveline, henholdsvis Benjamins oldemor og bedstemor, spillede en fremtrædende rolle i Champagnehusets udvikling under de to verdenskrige. Med dristige valg, mod og beslutsomhed kørte disse stærktsindede kvinder med succes domænet.
I deres fodspor har Benjamins mor, Marinette Vincent, også dedikeret hele sit liv til vingården, der styrede husets skæbne med sit ufejlbare mod og naturlige autoritet.

Gérard og Marinettes ægteskab startede en ny og spændende æra for Champagne Beurton & Fils. De kombinerede deres vinmarker, delte deres savoir-faire og brugte de følgende 40 år utrætteligt på at udvikle vindomænet. Anerkendelsen af ​​et godt udført stykke arbejde kombineret med deres hårde arbejde for deres håndværk samt nogle vidunderlige muligheder gjorde det muligt for familien at udvide deres vinmarker betydeligt, samtidig med at de udviklede deres druepressetjeneste.

Med en så bemærkelsesværdig arv fra familiens vinfremstilling er der ingen tvivl om, at vin er i Benjamins blod! Han tog officielt tøjlerne i 2005 og blev chef for Champagnehuset. Han udviser den samme passion og dedikation som sin far til at støtte vinproducenternes interesser. Benjamin bruger en praktisk tilgang, styrer omhyggeligt sine vinmarker og arbejder tæt sammen med sit team. Han vedtog hurtigt miljøvenlige metoder inspireret af principperne for økologisk vinavl.

Benjamin er født i Cuchery og er en dedikeret vinproducent, der er ivrig efter at dele sin passion for sit arbejde. Han bestræber sig på at få de særlige kendetegn ved sine vinmarker frem, der hovedsageligt er plantet med druesorten Meunier, der er berømt for sin kraft og rustikitet. Terroiren udtrykker sig i glasset, mens omsorgen for vinmarkerne afspejles i husets stil.

Benjamin støttes fuldt ud af sin kone Katy. Hun administrerer administrationen, salget, kommunikationen og markedsføringen af ​​Champagnehuset og bygger på hendes store erfaring, der er erhvervet efter at have arbejdet for nogle af de mest prestigefyldte Champagnehuse. Eksportvirksomheden hos Champagne Beurton & Fils er vokset betydeligt takket være hendes input og viden.

CERTIFICEREDE VINGÅRD I CHAMPAGNE

Deres terroir ligger i hjertet af Vallée de la Marne, på højre bred, det mest omfattende område af Champagne, der dækker kommunerne Cuchery, Baslieux-sous-Châtillon, Belval, Damery og Châtillon-sur-Marne. Deres domæne består af omkring 100 forskellige parceller, hvoraf de fleste er sydvendte. Vinmarkerne har opnået certificeringerne "High Environmental Value - level 3" (HVE) og "Sustainable Viniculture in Champagne". Jordbunden i Vallée de la Marne er primært lerkalksten med mergeltendens.

Høsten

Høstdatoen bestemmes ud fra en analyse af drueprøver taget 4 til 6 uger tidligere med det formål at opnå en perfekt balance mellem det rige sukkerindhold og det naturlige surhedsniveau. Sunde, perfekt modne druer er det, der sætter os i stand til at producere sådanne vine af høj kvalitet.

I løbet af september er høsten kronen på værket, belønningen for et helt års lidenskabeligt, men hårdt og anstrengent arbejde. I cirka ti dage genforenes en stor familie af trofaste drueplukkere og loyale høstere. Således vælger og plukker omkring 40 mennesker med forskellige baggrunde hvert år omhyggeligt druerne, som derefter straks føres til pressecentret i Champagne Beurton & Fils.

De udfører alle de manuelle opgaver, som vinstokkene kræver med konstant og omhyggelig pleje, fra beskæring til høst, sammen med løftning og binding og trimning.

Deres opmærksomhed er fokuseret på miljøbeskyttelse samt dyrkning og høst af druer af høj kvalitet. Til dette formål er deres vinmarker enten delvis eller fuldstændigt græssede, og nogle parceller er pløjet. Beskyttelsen af deres vinmarker mod klimafare udføres altid på en ansvarlig og tankevækkende måde med den største respekt for Moder Natur.

Benjamin overvåger nøje alle trin i vinfremstillingsprocessen, fra vinmarkerne til vingården, fra friskheden og kvaliteten af druerne til smagningen af hver cuvée.

På vingården modtager deres champagner den største omhu og opmærksomhed. Flaskerne ældes fredeligt i vores kældre, før de bliver disgorgeret, mærket og afsendes leveret til vores kunder.

Og som de selv siger "All of our hard work and efforts finally pay off when our wines please and delight the most demanding palates. The secrets of our champagne making have been passed down from generation to generation originating from the heart of our family heritage. This is the true key to our success."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt