Benedictus de Vatican 2017

Utraditionelt blend af Rhone og premium Chateaunef

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Lam
  • Varieret buffet
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Lækker Cuvee fra Chateau Sixtine

Denne rødvin er lavet på et hemmeligt, men klassisk Rhone blend, delvist fra Cotes du Rhone og delvist fra Chateauneuf. Efter de 2 er blended lagrer vinen i 6 måneder. En utraditionel måde at lave vinene på, men det smager umenneskelig godt til prisen.

Vinen er produceret af den over 350 år gamle Diffonty ejendom, Chateau Sixtine. Ejeren Jean-Marc Diffonty er en ægte stjerne i Chateauneuf og hans vine er blevet rost af Robert Parker med ord som ”The most forceful and powerful of Châteauneuf” og med scores op til 96 point.

Farven er dyb lilla. Komplekse aromaer af modne skovbær, krydderier og mineraler. Vinen er fyldig og blød, med smag af brombær og blommer, samt noter af peber, lakrids og krydderier. Gode tanniner giver flot rygrad til vinen. Eftersmagen er lang.

Server vinen v/ 17-18 grader. Brug den til de fleste kødretter med f.eks. svinemørbrad, lammekølle eller vildt. Giv gerne vinen ilt 30 min før servering.

Denne Benedictus de Vatican går mod reglerne og blander Cotes du Rhone med premium Chateauneuf. En moderne smagsfuld Rhone, som bare smager virkelig godt.

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Frankrig
Låg
Prop
Producent
Diffonty
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Rhone
Lagring
3 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2018-2024
Anmeldelser
Medaljer

Guldmedalje Gilbert & Gaillard

Medaljer

Gold Winner points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt