BEMÆRK; BUTIKKEN I ESBJERG HOLDER LUKKET UGE 29+30. WEBSHOPPEN KØRER VIDERE SOM NORMALT, MEN MED BEGRÆNST TELEFON TID FRA 9-15.30 ALLE HVERDAGE.

×

Beluga Vodka Noble 70 cl

Adelig russisk vodka!

Ikke på lager
DKK 299,00
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Det første parti Beluga Noble Russian Vodka blev produceret i 2002.

Takket være sin aristokratiske oprindelse og idylliske kvalitet har Beluga fundet sit retmæssige sted i den globale spiritus kultur af tilfredshed og forbrug.
Mariinsk Distillery som er der hvor Beluga Vodka bliver prosuceret, blev oprettet i 1900 i hjertet af Sibirien i et af Ruslands mest miljøvenlige og rolige områder. De mener, at sand russisk vodka kun kan produceres udelukkende i Rusland.

Vand er nøgleelementet i produktionen af ​​Beluga vodka, der tegner sig for 60% af den unikke formel. Vandet kommer fra 300 meter dybe artesiske brønde i Sibirien. En anden hovedkomponent i Beluga-opskriften er en speciel maltsprit, der sjældent findes i dag i almindelig vodka, hovedsagelig på grund af omkostningerne og de arbejdskrævende produktionsteknologier.

Den raffinerede rige smag af Beluga Noble Russian Vodka stammer fra dets unikke sammensætning, hovedsagelig på grund af maltånden og det reneste vand i de sibiriske artesiske brønde. Dette hjælper med at udglatte smagen af ​​vodka. Disse omhyggeligt udvalgte naturlige komponenter går gennem et tredobbelt filtreringssystem. Bagefter er Beluga Noble efterladt til at "hvile" i tredive dage. En sådan metode hjælper med at forbedre den rige smag og bløde smag af Beluga Noble Vodka. Beluga er en verdensberømt ædle russisk vodka. 

Drik denne vodka rent over is eller brug den i cocktails.

Vin Data
Type
Vodka
Land
Rusland
Låg
Korkprop
Producent
Beluga
Størrelse
70 cl
Alkohol Procent
40%
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt