NYHED! FYLDIG OG RIG SYDITALIENSK BOMBE MED 4,5 VIVINO STJERNER! NEDSAT 30% NETOP NU!  LÆS MERE HER

×

Bees Knees Chenin Blanc Viognier 2020

Livlig og balanceret sommervin fra Western Cape

På lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
75,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Salat
Beskrivelse

Detaljer

Livlig og balanceret sommervin fra Western Cape

Sydafrikansk mix af Chinin Blanc og Viognier fra Western Cape. Navnet Been Knees opstod da Ben Jordaan, som er winemaker på vinen, opdagede at bierne i Western Cape hjalp ham med at bestøve stokkene i området. Hjælpen fra bierne kombineret med Sydafrikas lukrative klima, giver ekstraordinære gode forhold for stokkene i området. Høst, presning og fermentering sker hurtigt og køligt for at bibeholde vinens friskhed.

Vinen er lys gylden og kaster grønne reflekser af sig i glasset. Næsen afslører noter af frisk æble, hvide blomster og kaprifolium. Munden understøtter næsen og bidrager med noter af eksotiske frugter, fersken og lime. Frigtrig, men halvtør og en tilpasset syre. Eftersmagen bliver hængende længe og understøttes af livlige tanniner.

Nyd denne sydafrikaner afkølet en lun eftermiddag på terrassen, eller som ledsager til fisk, kylling eller sommersalaten med mango.

Bees Knees er en balanceret, medium fyldig og smagsfuld vin, som vil passe perfekt til lettere retter på terassen en varm sommerdag. Gør dig selv en tjeneste og prøv denne vin - du får virkelig en god vinoplevelse til prisen!

Vin Data
Drue
Chenin Blanc
Viognier
Type
Hvidvin
Årgang
2020
Land
Sydafrika
Låg
Skruelåg
Producent
Gabb Family
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Western Cape
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2021-2023
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt