NYHED! FYLDIG OG RIG SYDITALIENSK BOMBE MED 4,5 VIVINO STJERNER! NEDSAT 30% NETOP NU!  LÆS MERE HER

×
98 points
Luca Maroni

Bastioni della Rocca Appassimento 2020

Smagsfuld og blød Italiensk Appassimento

På lager
DKK 59,95

Pris: Før: 69,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
65,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 13%! 4,2 PÅ VIVINO. DET ER EN UHØRT TIL DENNE PRIS!

Denne Bastioni delle Rocca Appassimento 2020 scorer hele ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,2 Vivino stjerner fra over 800 forbrugere. Det er en høj score for en vin i dette prisleje. Skal du have kvalitets Appassimento, som er sprængfyldt med rig og blød frugt, så SKAL du prøve denne.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Oksekød
  • Ost
  • Pasta og pizza
Beskrivelse

Detaljer

Smagsfuld og blød Italiensk Appassimento

Produceret af 80% Negroamaro og 20% Primitivo fra Apulien. Druerne til denne vin er først plukket i slutningen af september frem til starten af oktober, hvor druerne har fået lov til at tørre naturligt ind på vinstokkene, hvor de mister en større del af væsken og øger koncentrationen i smagen. Vinen er lagret i 12 måneder i cementtanke.

Farven er mørk rubinrød, med lilla reflekser. Generøse og let krydrede aromaer med noter af kirsebær og mørke bær, samt hints af rosiner, vanilje og krydderier. Smagen er fyldig, blød og sprængfyldt af intens frugtnuancer. Modne tanniner giver en lang og blød eftersmag, hvor man igen fornemmer de sødmefulde hints fra de tørret druer, som rosiner og svesker.

Server vinen v/ 18-19 grader til f.eks. gryderetter, krydret pasta, oksekød eller prøv den til ostebordet. Vinens bløde og venlige stil, gør at vinen også egner dig til hygge uden mad.

Denne Appassimento fra Apulien smager bare super godt. Masser af rig, mørk frugt, hints fra de tørret druer og lidt krydret nuancer. En fyldig og blød vin fra det solrige Apulien.

Vin Data
Drue
Negroamaro
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
2020
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Bastioni della Rocca
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
Apulien
Lagring
Cementtanke
Drikkes bedst
2022-2024
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt