Bapt & Clem’s Barbados Rum Ans 5 D’age Wine Finish

På lager
DKK 449,00
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Foursquare Rum Distillery er kendt for deres naturligt søde og runde rom. Marc Darroze har udvalgt rommen efter flere års fadlagring på Barbados, hvorefter den er fragtet til Gascony. Her er rommen flyttet over i små egetræsfade som tidligere indeholdte søde vine fra Jurançon.

Rommen markerer sig ved indbydende dufte af krydderurter og teblade. Derudover er der en umiddelbar frugtighed, der byder på mango, citrus og fersken. I smagen kommer de samme noter som i duften, men suppleres derudover af flødekaramel, kage og lette krydderier og en smuk finish. Rommen holder 43% alkohol.

Bapt & Clem’s er en uafhængig aftapper fra sydvest Frankrig, nærmere bestemt Armagnac-regionen. Manden bag firmaet er Marc Darroze, som igennem 20 år har arbejdet med armagnac-mærket Darroze. Igennem sit arbejde med armagnac har Marc fundet glæden ved alverdens spiritus, herunder både rom, cognac og calvados. Denne glæde har ført til, at Marc har udviklet Bapt & Clem’s – et nyt og uafhængigt spiritusaftapper-brand opkaldt efter hans to sønner Baptiste og Clément.

Vin Data
Type
Rom
Producent
Bapt & Clem’s
Størrelse
70 cl
Alkohol Procent
43%
Region
Barbados
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt