Ny Amazing Discoveries White & Rose er nu til salg! Udsolgt alt for hurtigt sidst. Skynd dig at få del i denne kasse. 12 flasker til kun 649 kr! Læs mere her.

FlaskeHalsen

Bailey's The Original Irish Cream

Ikke på lager
DKK 135,00
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Baileys Original er en cremelikør. Den består af en blanding af irsk whiskey, fløde, sukker og kakao.

Vin Data
Type
Spiritus øvrigt
Størrelse
70 cl
Alkohol Procent
17%
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Vi kender alle sammen Baileys. Og for nogles vedkommende også de billigere varianter af irske fløde-likører. Der var engang, hvor Baileys ligesom var den ‘rigtige’, men efterhånden har flere andre producenter meldt sig på banen med cremede, sødmefulde flødelikører med smag af både chokolade, karamel – og for den sags skyld Anthon Berg Marcipan-brød.

Her har vi skruet en tand op for prisen i forhold til Baileys og er gået ombord i en anden irsk flødelikør. Coole Swan er en irsk flødelikør lavet på whiskey, fløde, hvid belgisk chokolade, cacao fra Elfenbenskysten og vanille fra Madagascar.

Den ligner fløde i sin kulør, og den holder 16%, hvilket er ret fornuftigt for sådan en størrelse, når den skal ramme et godt punkt mellem det søde og ukomplicerede – og alligevel vise, at det ikke blot er en cacaomælk.

Forhåndsbeskrivelsen giver lidt skepsis i forhold til, om det bliver alt for sødt, men den rammer faktisk balancen rigtig fornemt. Det er på ingen måde sprittet, og det er på ingen måde vulgært. Derimod er der masser af superfine nuancer, der spiller godt sammen, og det giver en oplevelse, der er klasser over en almindelig og ordinær Baileys.

Enormt Baileys-agtig. Ligner mælk – dog lidt mørkere – lidt mere flødeagtig. Og det er jo også hvad det er. 16%. Irsk whiskey, belgisk hvid chokolade, irsk fløde, bittersweet cacao fra Elfenbenskysten og Madagascar-vanille. Måske kunne man frygte for sødmen med hvid chokolade men det er fremragende i balance – der er ikke sprut men heller ikke vulgær sødme. Det er ganske fint og med mange nydelige antydninger, der tilsammen giver en oplevelse, der for mig at se er klasser over Baileys."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt