★ SHOWROOM LUKKET UGE 3 OG 4 - Bemærk; Showroom; holder lukket uge 3 og 4. Webshoppen; kører videre som normalt, med undtagelse af fredag d. 19/1, hvor ingen ordre afsendes og kundeservice holder lukket pga. flytning.

×

Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
  FinansBureauet
  VinAvisen
  VinHulen
  Så er bestselleren tilbage!

Baglio Gibellina U..Passimiento 2015

Ikke på lager

99,95 DKK per stk.
54,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
59,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

 • Vinstyrke 2
  Kanonvin til spotpris
  Vinhulen
  Rig og spændende sicilianer til en rigtig skarp p...
  Timineri Nero d`Avola 2015

  Timineri Nero d`Avola 2015

  69,95 DKK
  48,00 DKK
  ved køb af min. 6 stk.
 • Fyldig og intens siciliansk Syrah til en skarp pri...
  Timineri Syrah 2015

  Timineri Syrah 2015

  69,95 DKK
  48,00 DKK
  ved køb af min. 6 stk.
Baglio Gibellina U..Passimiento 2015

Detaljer

Fascinerende syditaliensk storcharmør

Vinen produceres på Sicilien, af druerne Frappato og Nero d`Avola. Frappato druerne høstes så snart de når modning, mens Nero d'Avola druer bliver hængende og sent-høstes, hvor de naturligt har svundet meget ind og opnået en ekstra koncentration. Druerne sorteres og siden gæres hver for sig, for siden at blandes og lagre videre i ca. 4 måneder. Lagringen foregår udelukkende på ståltanke for at bevare den friske koncentreret frugtsmag. En fascinerende vin med stor charme.

Vinen har en intens rød farve. I både duft og smag er det den fyldige og friske smag af røde bær der er dominerende, men man finder også noter af peber, lakrids og andre krydrede noter. Vinen har en flot struktur, men det er friskheden, fylden og blødheden der gør vinen så populær som den er. En rigtig `crowd-pleaser` til en rigtig god pris ifht. kvaliteten!

Vi anbefaler at drikke vinen v/ 15-18 grader, til retter som pasta, pizza, grill, kødretter, moden ost, eller blot som en hyggevin.

Måske vores bedste syditalienske vinkøb overhovedet. Topanmeldt i hele 5 danske medier i årgang 2014. Denne nye årgang er endnu ikke anmeldt.

Drue
Diverse sorter
Nero d`Avola
Type
Rødvin
Vintype
Årgang
2015
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Baglio Gibellina
Størrelse
75 cl
Alkohol
13,5%
Region
Sicilien
Website
Lagring
4 måneder i ståltanke
Drikkes bedst
2017-2021
BT

5 stjerner

"Lækker, fyldig rødvin, lang, saftig smag af røde bær, blåbær, lidt rosinsødme, krydderier, urter og mørk chokolade. Flot tilbud."

FinansBureauet

6 stjerner

"Fantastisk siciliansk charmetrold som repræsenterer helt fantastisk value for money. Intenst krydret næse med dominans af rosmarin og balsamico og blød og fyldig mund med underliggende sødme og slør af røg rund om vinen opulente noter af rosiner og svesker. Lækker sag."

FlaskeHalsen

5 stjerner

"Vi har tidligere været vældigt begejstrede over denne sicilianske rødvin, som også i den nye 2015-årgang fremstår som en rigtig fin og lækker vin. Det er en meget let tilgængelig vin, der er skabt på druesorterne Frapatto og Nero d’Avola, og den står med en meget blød og charmerende stil. Det er en formidabel vin til dig, der gerne vil have en betalelig vin, der giver nydelse fra første til sidste dråbe, og som ikke tvinger dig til at bruge uanede mængder af tid på at analysere dig frem til de forskellige nuancer. Baglio Gibbelina er atter en vin, der sniger sig ind på toppen af let drikkelige og svært charmerende flasker, der passer til de fleste og til det meste."

VinAvisen

5 stjerner

"Vi møder en rødvin med en kraftig, saftig og krydret smag. Den er lavet på druerne Nero d'Avola og Frappato og efter metoden med tilskud af delvis tørrede druer. Den femte stjerne får den for prisen ved seks flasker. (66 kr)"

VinHulen

3 stjerner

"Kanonvin til spotpris - fremragende til prisen" af Vinhulen "Violet. Duften har stærke krydrede noter suppleret med markblomst, mineraler og mørke bær. En flig af orangeskal titter frem. Smagen er sødmefuld og fed, blød og rund med markblomst, saftighed, træ, blomme og tilpas frugtsyre og parfumerede noter. Intens og velsmagende vin i sødmefuld stil. Fadet dominerer endnu, men det er tydeligt, at der er meget frugt, fylde og power i vinen. Utrolig drikbar og fyldig."

Medaljer

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Guldmedalje Asia Wine Trophy

Baglio Gibellina

Vi har en af deres vine i vores sortiment, deres saftige og lækre U..Passimiento der er produceret af Nero d`Avola og Frappato. En yderst god vin til en yderst god pris.

 1. Fantastisk anmeldt af Carl d. 01/08/2016
  Din bedømmelse

  Den bedste vin jeg har drukket

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse