MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×

Baglio Gibellina Miraggio Riserva 2017

Super lækker Riserva fra Baglio Gibellina

På lager
DKK 59,40

Pris: Før: 99,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
65,40 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

FORÅRS FAVORIT! NEDSAT 40%! SUPER SICILIENSK RØDVIN TIL PRISEN!

Dette er storebror`en til vores bestseller U..Passimiento. Denne har ekstra dybde, intensitet og mange flere lækre noter. ⭐⭐⭐⭐⭐ guldmedaljer vinder. Skal du opleve en lækker Siciliensk rødvin, hvor kvaliteten er i top og prisen i bund - så er det denne du skal vælge! Perfekt til en smagsfuld pasta eller kød fra grillen.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Oksekød
  • Ost
  • Pasta og pizza
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Super lækker Riserva fra Baglio Gibellina

Denne Miraggio Riserva er produceret af Nero d Avola, Perricone og Frappato-druer fra Sicilien. Et perfekt blend, som har lagret 12 måneder i egetræsfade, inden vinen er blevet tappet og har lagret længe på flaske siden.

Nero d`Avola, der i øvrigt er den mest udbredte drue på Sicilien, bringer vinen intensitet, farve og let krydret noter. Perricone er en drue der giver vine med stor struktur og dybde – og det er en drue som kan tilføje uendeligt lækre smagsnuancer efter flere års lagring. Sidst er der brugt en mindre del af Frappato, som er en drue der tilføjer elegance, syre og balance til vinen.

Farven er rubinrød. Duften er moden og intens af røde og sorte bær, samt hints af tørret frugt, samt lidt krydret noter, balsamico, vanilje og eg. Smagen er varm og fyldig, med balanceret syre og bløde, elegante tanniner. Eftersmagen er lang og byder på endnu flere smagsnuacer.

Server vinen v/ 17-19 grader. Prøv den til en smagsfuld pasta, rødt kød, vildt eller modne oste.

Super lækker Riserva fra Baglio Gibellina. En vin der er sprængfyldt af lækre, modne bærnuancer, krydderi og modne noter. Moden, rig og blød smagsoplevelse. Et kup til prisen.

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Nero d`Avola
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Baglio Gibellina
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Sicilien
Lagring
12 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2023-2030
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Medaljer

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Guldmedalje Mundus Vini

Om producenten

Baglio Gibellina

Vi har en af deres vine i vores sortiment, deres saftige og lækre U..Passimiento der er produceret af Nero d`Avola og Frappato. En yderst god vin til en yderst god pris.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt