MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×
97 points
Luca Maroni

Badia al Colle Appassimento 2022

Stor Appassimento til prisen. Blød, fyldig og smager af me...

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
105,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Oksekød
  • Ost
  • Pasta og pizza
Beskrivelse

Detaljer

Appassimento med stor og blød smag

Vinen her kommer fra det skønne område Apulien i syditalien. Vinen bliver produceret på hovedsageligt Negroamaro, nærmere bestemt 80%, de sidste 20% er Primitivo. Druerne til vinen bliver høstet fra sidst i september til start oktober, hvor druerne har tørret naturligt på vintstokkene og mistet en stor del af deres væske. Det giver mindre saft, men mere rig og aromatisk saft. Alle druerne til denne vin er sorteret manuelt inden vinficering går i gang, og til sidst henlægger man vinen 12 måneder på cementtanke, inden den flaskes. 

Vinen har en flot mørkerød farve i glasset. Imponerende aromaer af mørke bær, kirsebær og en snert af jordbær, samt hints af krydderi, rosin og vanilje. Smagen er intens, propfyldt med masser af frugt, det er blødt og behagelig med intense frugtnoter. Flot fylde og modne tanniner, giver en eftersmag som er vedvarende og med masser af spændende nuancer. Super flot afstemt Appassimento.

Server vinen ved 17-18 grader. Prøv den f.eks. til grillmaden, simreretter, oksekød eller ostebordet. Vinen kan også nydes for sig selv uden mad.

Badia al Colle er en favorit Appassimento blandt vores kunder. Blød, smagsfuld og masser af frugt. En lækker vin til prisen!

Vin Data
Drue
Negroamaro
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
2022
Land
Italien
Låg
Korkprop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
Apulien
Lagring
Cementtanke
Drikkes bedst
2024-2027
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser

l

Luca Maroni

97 points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt