NYHED! IL SAPIENTE RISERVA. LUKSUS SAPIENTE MED MERE DYBDE, FYLDE OG STRUKTUR. INTROPRIS MED 46% RABAT. LÆS MERE HER.

97 points
Luca Maroni

Badia al Colle Appassimento 2020

Stor Appassimento til prisen. Blød, fyldig og smager af me...

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
105,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Oksekød
  • Ost
  • Pasta og pizza
Beskrivelse

Detaljer

Appassimento med blødhed og stor smag

Vinen her kommer fra det skønne område Apulien i syditalien. Vinen bliver produceret på hovedsageligt Negroamaro, nærmere bestemt 80%, de sidste 20% er Primitivo. Druerne til vinen bliver høstet fra sidst i september til start oktober, hvor druerne har tørret naturligt på vintstokkene og mistet en stor del af deres væske. Det giver mindre saft, men mere rig og aromatisk saft. Alle druerne til denne vin er sorteret manuelt inden vinficering går i gang, og til sidst henlægger man vinen 12 måneder på cementtanke, inden den flaskes. 

Vinen har en flot mørkerød farve i glasset. Imponerende aromaer af mørke bær, kirsebær og en snert af jordbær, samt hints af krydderi, rosin og vanilje. Smagen er intens, propfyldt med masser af frugt, det er blødt og behagelig med intense frugtnoter. Flot fylde og modne tanniner, giver en eftersmag som er vedvarende og med masser af spændende nuancer. Super flot afstemt Appassimento.

Server vinen ved 17-18 grader. Prøv den f.eks. til grillmaden, simreretter, oksekød eller ostebordet. Vinen kan også nydes for sig selv uden mad.

Denne Badia Al Colle Appassimento scorer hele 4,3 stjerner på Vivino af forbrugerne. Det er en vanvittig høj score for en vin i dette prisleje. En lækker rødvin med rig og fyldig frugt.

Vin Data
Drue
Negroamaro
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
2020
Land
Italien
Låg
Korkprop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
Apulien
Lagring
Cementtanke
Drikkes bedst
2022-2024
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser

l

Luca Maroni

97 points

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt