Autentico Nativo Rum Aged 15 Years 70 cl

På lager
DKK 425,00
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Med Autentico Nativo Rum får du en minimum 15 år gammel rom direkte fra Panamas tropiske klima. Det er en rom som bidrager med alt det som man ønsker sig af en gammel premium rum; dybde, fylde, kompleksitet og balanceret sødme.

I samarbejde med folkene bag Autentico Nativo Rum har Don Pancho Fernandez, som har mere end 50 års erfaring med romproduktion, kreeret denne serie af udsøgt rom. Don Pancho begyndte sin karriere i Cuba, hvor han blev oplært af sin mentor Ramon Fernandez Corrales. Siden 90'erne har Don Pancho boet i Panama, hvor han har været med til at skabe de bedste rom i verden, i samarbejde med Destilería Las Cabras hvor også Autentico Nativo Rum er destilleret.

Autentico Nativo Rum 15 Years er modnet i Panama i minimum 15 år på brugte tønder fra amerikansk whiskeyproduktion. Der er altså ikke tale om en solera rum eller en blanding af rom med forskellige alder – denne rom er modnet i minimum 15 år, og det kan virkelig smages.

Med sine 40 % alkohol kombinerer Autentico Nativo Rum 15 Years den kraftige smag af fad, som igennem 15 år har påvirket rommens grund-DNA. Smagen er domineret af tørret frugter, flødekaramel, vanilje, nedfaldsblomme og rosin. En utrolig blød og kompleks oplevelse med en flot balanceret sødme.

Vin Data
Type
Rom
Land
Panama
Producent
Nativo Rum
Størrelse
70 cl
Alkohol Procent
40%
Anmeldelser
Medaljer

Guldmedalje - German Rum Festival, 2018
Dobbelt guld – Madrid Rumfest 2018
Sølvmedalje - Wine & Spirits Wholesalers of America, 2019
93 POINTS – New York Intl. Spirits Competition, 2020
Sølvmedalje – World Spirits Competition San Francisco, 2019
Sølvmedalje – The Spirits Business Rum Masters, 2018

Medaljer

Gold Winner points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt