NY SUPER VALUE KASSE. 12 GODE RØDVINE FOR KUN 525 KR. LÆS MERE HER.

×

Ateca Salto de Rana Garnacha 2022

Dejlige nuancer af modne røde frugter

På lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
75,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Kalvekød
  • Pasta og pizza
  • Svinekød
Beskrivelse

Detaljer

Dejlige nuancer af modne røde frugter

De 100% Garnacha druer kommer fra marker i Calatayud regionen i det nordvestlige Spanien. Maceration og gæring sker i rustfriståltanke. Herefter malolaktisk gæring og efterfølgende lagring i ståltankene i 6 måneder, inden vinen kom på flaske.

Farven er intens kirsebærrød, med et violet skær. Intense aromaer i næsen af modne røde frugter, hindbær, blåbær, samt lidt balsamico og mineralske noter. Intens i smagen og med god fylde, som balancerer flot med de bløde tanniner og syre. Slutter flot frugtrig, med hints af krydderier.

Server vinen v/ 16-18 grader. En meget anvendelig vin, som kan serveres til mange retter. Prøv den til pasta, pizza, grøntsager, gryderetter, svine og kalvekød.

Frugtrig, smagsfuld, god fylde og lidt krydret hints. Det er hvad der beskriver denne letdrikkelige, men utroligt velsmagende rødvin fra Bodegas Ateca. En herlig vin til prisen.

Vin Data
Drue
Grenache
Type
Rødvin
Årgang
2022
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Bodegas Ateca
Størrelse
75 cl
Region
DO Calatayud
Lagring
6 mdr i ståltanke
Drikkes bedst
2023-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Om producenten

Bodegas Ateca

Ateca`s vinmarker er primært med gamle vinstokke på 30+ år, og de ældste er over 120 år gamle. Bodegas Ateca bliver af Guia Penin allerede anmeldt som det bedste vinhus i Calatayud, og det er selv om at Ateca først blev grundlagt i 2005.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt