HALV PRIS PÅ DUCKS & PHEASANTS RESERVE SAUVIGNON BLANC! KVALITETS HVIDVIN FRA NEW ZEALAND! LÆS MERE HER

×

Arctic Blue Gin 50 cl

Dobbelt guldvinder ved WSA!

På lager
DKK 299,00
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Arctic Blue Gin er kommet godt fra start med de to fineste udmærkelser, en spiritus kan få ved dette års World Spirit Awards. Arctic Blues unikke tilgang med at bruge arktiske blåbær i destillationsprocessen, har vist sit værd. En smag der nu regnes for verdens bedste. Alle smagsnuancerne fra bærrene er bevaret i denne unikke
gin. Det er derfor, der kommer en elegant hvid skygge, når den blandes med en premium tonic.

Om Nordic Gin House

Nordic Gin House står bag den største, fælles satsning inden for Premium Gin kategorien i år. 4 brands er gået sammen i kampen om det hastigt voksende Craft- og Premium marked i Europa. De 4 unikke gins kommer fra hhv. Sverige, Finland, Danmark og Norge og byder på hver deres tolkning af gin med lokale urter og produktionsmetoder.

Nordic Gin House er et nyt nordisk samarbejde mellem de bedste små lokale destillerier, de bedste sommelier-er, master-distillers og mixologists. Blandt udviklerne finder man blandt andet Jacob Kocemba og Jeppe Nothlev kendt fra Ruby Bar samt Steinar Jensen, der er International Brand Ambassador for Nordic Gin House. De kommer med forskellige baggrunde fra forskellige lande, men deler samme ambition: At formidle det bedste Norden har at byde på. Med respekt for gin-arven giver hver gin fra Nordic Gin House dig sin unikke smagsoplevelse med lokale krydderier og en distinkt tilgang til gin-produktion.

 

Vin Data
Type
Gin
Producent
Nordic Gin House
Størrelse
50 cl
Alkohol Procent
46,2%
Region
Finland
Anmeldelser
Medaljer

Dobbelt guld til WSA 2018

"Spirit of the year" WSA 2018

Medaljer

Gold Winner points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt