Anarquista Garnacha 2016

Anarquista er en opvisning i mørk og krydret frugt! 16% alk. i ...

På lager
DKK 119,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
124,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Anarquista er en opvisning i mørk og krydret frugt! 16% velintegreret alkohol også!

Vinen er produceret af 100% Garnacha fra DO Calatayud i Spanien. Sommerdagene er varme i Calatayud, men som den højeste region i Aragon, er der kølige nætter. De 120 år gamle Garnacha vinstokke elsker det, og reagere med ekstra intense, ekstra frugtrige og turbo-ladet druer. Dog ikke mange, for her er forfærdeligt tørt. Udbyttet er omkring 20 hl pr hektar, hvilket er meget lille. Det endelige blend har fadlagret 12 måneder i egetræsfade. Winemakeren og Master of Wine er Norrel Robertson, en af Spaniens mest anderkendte Garnacha eksperter og har lavet vin over hele verden. Hans druer bruges normalt til hans egne vine i 200+ krs klassen, men for 2016 årgangen gik en lille del til denne private-label vin.

Farven er rubinrød. Aromaer af hindbær, kirsebær, krydderier og peber. Smagen er superrig af intense frugtaromaer, med underliggende krydret noter samt eg. Der er stor fylde og blødhed i denne turbo-boostet rødvin, men også nok struktur til at det ikke bliver en `marmelade` vin. Eftersmagen er særdeles lang, hvor de mørke og krydret nuancer virkelig bliver hængende længe.

Server denne vin v/ 18-20 grader. Brug den til slagterens bedste bøffer eller det store ostebord.

Sæt ned og spænd sikkerhedsselen, og vær klar på en turboladet tur. Anarquista holder hele 16%, men det ville du aldrig gætte hvis du smagte den blindt, for den intense frugt giver vinen et fløjlsblødt indtryk!

Vin Data
Drue
Grenache
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Spanien
Låg
Prop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
16%
Region
DO Calatayud
Lagring
12 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2019-2025
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt