Bestil din vin online - vi leverer hele sommeren igennem dag-til-dag alle hverdage. Vores fysiske showroom i Esbjerg holder dog ferielukket i uge 29, 30 og 32 - uge 31 åbent til normale åbningstider.

×

Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.

Amazing Discoveries

På lager

Pris: 777,70 DKK

599,00 DKKLignende produkter

Amazing Discoveries

Detaljer

Bestseller smagekassen er tilbage i ny holdopstilling

Vores bedst sælgende smagekasse, Discovery Reds 12, er tilbage i en ny spændende smagekasse, som nu hedder Amazing Discoveries. 12 nye vine, som med garanti vil levere nogle gode vinoplevelser.

Smagekassen Amazing Discoveries indeholder 6 af vores store publikumspleasere - leveret til døren med fri fragt. Når første del af din vinrejse er veloverstået, og du har haft tid til at fordøje de mange smagsindtryk, kan du tage hele turen igen ...

Vi kalder denne nye smagekasse for "Amazing Discoveries".

Medaljevindende value-for-money vine på stribe. En flad 50'er per flaske - ved vores normale lave mixkassepriser vil disse vine koste 777,00 kr. Med andre ord meget flotte vine, som med garanti vil tilfredsstille langt de fleste smagsløg.

Spar hele 22% i forhold til vores lave mixkassepriser!

Amazing Discoveries er en lækker smagekasse bestående af 8 rødvine, 2 hvidvine og 2 rosévine. 12 dejlige vine, som tager dig med på lidt af en oplevelsestur på Economy Class Plus. En vinrejse med fornem vinduesplads og udsigt til Italien, Spanien og Argentina. 

Disse 6 forskellige vine hører til nogle af vores mest solgte vine og man forstår godt hvorfor, når man har været på denne vinrejse.

Kort og godt:

  • 8 skønne rødvine
  • 2 friske rosévine
  • 2 frugtige hvidvine
  • 100% tilfredshedsgaranti på alle vine
  • Alle vine hører til vores bestseller-kategori
  • Flotte anmeldelser, medaljer og ratings
  • Value-for-money - 12 gode vinoplevelser til en flad 50'er per flaske - det er meget billigt!
  • Du prøver nye vine af og finder måske din kommende favoritvin

Amazing Discoveries indeholder 12 flasker:

Amazing Discoveries vin smagekasse

2 flasker The Waxed Bat

(Mendoza, Argentina)

Value-for-money argentiner - lækkert blend af krydderier, lakrids og duften af Shiraz, Cabernet med masser af struktur og den tætte Malbec, som tilføjer kraft og kompleksitet. En yderst spændende vin lavet af den gode winemaker Opi Sadler, som byder på fløjlsblød, intens, sort frugt og krydderier – alt sammen for en yderst fornuftig pris!

★★★★★ 5 stjerner FinansBureauet
★★★★ 4 stjerner FlaskeHalsen
★★★★ 4 stjerner Vinstyrke 2

Mangler du en vin til bøffen, spareribs eller en stor saftig burger, så er The Waxed Bat en god mulighed. Dette blend af Shiraz, Cabernet og Malbec giver meget vin for pengene!

Læs mere om The Waxed Bat 2015.

 

2 flasker Juan Gil Yellow Label 2015

(DO Jumilla, Spanien)

Denne Juan Gil Yellow label er lavet på 100% Monastrell, fra vinmarkerne som omkranser vinhuset. Vinstokkene har en gennemsnits alder på over 40 år. Vinen har fadlagret 4 måneder i franske og amerikanske egetræsfade.

Intens dyb kirsebær-rød farve. Kraftfuld i næsen, med ren frugt og kompleksitet. Meget attraktive, modne og frugtige aromaer, med hints nyt træ, lakrids, let peber og vanilje. I munden viker vinen velafbalanceret, tæt og frugtrig, med bløde tanniner og en forholdsvis lang eftersmag.

★★★★★★ 6 stjerner FinansBureauet
★★★★★ 90 point Guia Penin
★★★★★ 3,9/5,0 Vivino (+24.000 anmeldelser)

Det er ikke mange steder udover fra Jumilla hvor man kan få en tæt og velsmagende vin, med druer fra gamle og lavt ydende vinstokke, til denne pris. Ikke kompliseret, men bare velsmagende!

Læs mere om Juan Gil Yellow Label 2015.

 

2 flasker Brioni Governo All Uso 2014
(Toscana, Italien)

Produceret af 70% Sangiovese, 20% Merlot og 10% Cabernet Franc, alle druer fra udvalgte vinmarker med gamle vinstokke. En del af druerne senhøstes når de er overmodne, en del har tørret inden de presses - som man kender det fra Amarone - herefter er denne most blandet med traditionel lavet vin. Dette starter en andengæring, og på denne måde får man en fyldigere, kraftigere vin. Herefter er vinen fadlagret i 6 måneder på amerikanske og franske barriques, samt lagret yderligere i flasken inden frigivelse. Det er ikke helt uden grund at disse Governo vine kaldes "Den Toscanske Ripasso"! 13,5% alkohol.

★★★★★ 5 stjerner BT
★★★★★ 5 stjerner FinansBureauet
★★★★★ 5 stjerner VinAvisen
★★★★★ 5 stjerner Alt Om Vin

Smag denne Governo All`Uso og du vil hurtigt forstå hvorfor den kaldes for "Den Toscanske Ripasso"!

Læs mere om Brioni Governo All Uso 2014.

 

2 flasker Timineri Syrah 2015

(Sicilien, Italien)

Denne vin er produceret af 100% Syrah fra Sicilien, tæt på byen Gibellina. Vinmarkerne ligger ca. 200 m.o.h., hvor undergrunden er rig på ler, kalksten og jern. Druerne høstes først i sidste halvdel i september, hvor de har modnet fuldt i den sicilianske varme.

Farven er dyb lilla med violette reflekser. Intense aromaer af mørke bær samt noter af vanilje og peber. Vinen er fyldig, intens frugtig og dejlig afbalanceret. Fine tanniner og lav syre sikrer fin struktur, der gør vinen let drikkelig og en ukompliceret fornøjelse at gå ombord i. Eftersmagen er lang med spændende let krydrede noter.

Timineri Syrah er en intensiv rødvin med en flot fylde. Her er der virkelig tale om siciliansk value-for-money!

Læs mere om Timineri Syrah 2015.

 

2 flasker Feudi Salentini `1-2-5` Rosato del Salento 2015

(Apulien, Italien)

Denne vin er en del af serien `1-2-5` som referer til vinens alkoholprocent på 12,5%. Med denne serie viser Feudi Salentini at man sagtens kan lave fyldige og smagsfulde vine, uden at der er for meget alkohol i vinen. Prøv dem! Denne `1-2-5 Rosato` er produceret af 100% Negroamaro druer fra Salento i syditalien. Vinen er kun lagret kort i rustfri ståltanke, for at bevare så meget frisk frugt som muligt.

Vinen er ”slightly sparkling` - det betyder at vinen har meget få og bitte små bobler. Det gør ikke vinen mousserende, men meget lidt `let perlende` - det virker super godt i denne Rose, som gør vinen lidt ekstra frisk og elegant. Farven er flot pink. Den frugtrige duft giver minder om `frisk plukket bær`. Vinen er rigtig frisk og livlig, og har en flot struktur.

Denne rosé har lette perler og er herlig smagfuld og frisk. Perfekt vin til skaldyr eller som en tørstslukker på terrassen.

Læs mere om Feudi Salentini `1-2-5` Rosato del Salento 2015.

 

2 flasker Conte Zardi Il Raffinato Albana DOCG 2015

(Emilia-Romagna, Italien)

Vinen er produceret af den lokale drue Albana. Det er formentligt ikke en drue du har stødt på så mange gange før, men hvad gør det når bare vinen er fantastisk til prisen. Druerne er høstet ved optimal modenhed, som både har givet masser af frisk frugt, men også bevaret en let syre. Efter sortering af druerne har vinen fadlagret kort i større egetræsfade.

Vinen har en flot lys strågylden farve. Intense aromaer af stenfrugter, lime, blommer, samt lette noter af bl.a. vanilje fra fadlagringen. Vinen er medium fyldig, blød, frugtrig og med en perfekt tilpasset syre, som fuldender oplevelsen af en lækker hvidvin i fuld balance. Eftersmagen er lang og intens.

★★★★★ 5 stjerner VinAvisen
★★★★★ 4 stjerner FlaskeHalsen
★★★ 3 stjerner VinHulen

Kanonvin til Spotpris - fremragende til prisen. De skriver; "Strågul. Duften rummer citrusnoter med ananas og let melon og fin blødhed i duften. Smagen er fed og fyldig med ananas, melon, floral tone og frugtsyre fint afstemt til fedmen. Dejlig fyldig og behagelig hvidvin med let bid og lette bittertoner mod finalen.."

Rigtig dejlig hvidvin med en let frugtsyre, og en herlig fyldig mund med skønne aromaer af ananas, citrus og melon. Fed og cremet viskositet - en lækkerbisken af en hvidvin, der appellerer til langt de fleste smagsløg.

Læs mere om Conte Zardi Il Raffinato Albana DOCG 2015.

Drue
Diverse sorter
Type
Drikkevarer
Vintype
Årgang
Land
Låg
Producent
Størrelse
6 x 75 cl
Alkohol
Region
Website
Lagring
Drikkes bedst
  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse