★ SHOWROOM LUKKET UGE 3 OG 4 - Bemærk; Showroom; holder lukket uge 3 og 4. Webshoppen; kører videre som normalt, med undtagelse af fredag d. 19/1, hvor ingen ordre afsendes og kundeservice holder lukket pga. flytning.

×

Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.

Amazing Discoveries

Ikke på lager

Pris: 786,00 DKK

648,00 DKKLignende produkter

Amazing Discoveries

Detaljer

Amazing Discoveries i bedste holdopstilling nogensinde!

Vores bedst sælgende smagekasse, Amazing Discoveries, er tilbage i bedste holdopstilling nogensinde. Gå på opdagelse blandt 12 skønne rødvine, som med garanti vil levere nogle gode vinoplevelser.

6 bestseller rødvine fra de mest populære vinlande i verden. Når første del af din vinrejse er veloverstået, og du har haft tid til at fordøje de mange smagsindtryk, kan du tage hele turen igen ...

Vi kalder smagekassen for "Amazing Discoveries".

Medaljevindende value-for-money vine på stribe for godt og vel en flad 50'er flasken. Ved vores normale lave mixkassepriser vil disse vine koste kr. 786,00. Med andre ord meget flotte publikumspleasere, som med garanti vil tilfredsstille langt de fleste smagsløg.

Spar hele 17% i forhold til vores lave mixkassepriser!

Amazing Discoveries består af i alt 12 håndplukkede rødvine, som denne gang tager dig med på lidt af en oplevelsestur på Economy Class Plus. En vinrejse med fornem vinduesplads og med udsigt til Italien, Frankrig, Spanien og Australien.

Vinene har for længst begejstret både forbrugere og anmeldere verden over. Oplev fx den populære Mammoth Zinfandel med 4,3 på Vivino eller den franske darling, Rex Mundi, som bl.a. har fået tildelt 6 stjerner af FinansBureauet.

Kort og godt:

  • 12 skønne rødvine fra fire forskellige vinnationer
  • Alle vinene hører til vores bestseller-kategori - du er garanteret en god vinoplevelse
  • Flotte anmeldelser, medaljer og ratings på Vivino
  • Value-for-money - 12 gode vinoplevelser til kr. 54,00 flasken. Det er meget billigt!
  • Du prøver nye vine af og finder måske din kommende favoritvin

Amazing Discoveries indeholder 12 skønne flasker rødvin:

Amazing Discoveries vin smagekasse

2 flasker Mammoth Zinfandel 2016

(Apulien, Italien)

Oplev en skøn chunky Zinfandel fra Apulien! Mammoth Zinfandel er produceret på 100% Zinfandel på markerne omkring Manduria i Apulien. Vinen er fadlagret på amerikansk eg, som giver masser af nuancer som man kender det fra de dyrere californiske Zinfandel vine med noter af chokolade, vanilje og karamel. 15% alkohol.

Mammoth Zinfandel er et super vinkøb! Fantastisk lækker, blød og smagfuld rødvin fra hælen i Støvlelandet.

Læs mere om Mammoth Zinfandel 2016.

 

2 flasker Juan Gil Yellow Label 2015

(DO Jumilla, Spanien)

Denne Juan Gil Yellow label er lavet på 100% Monastrell, fra vinmarkerne som omkranser vinhuset. Vinstokkene har en gennemsnits alder på over 40 år. Vinen har fadlagret 4 måneder i franske og amerikanske egetræsfade.

Intens dyb kirsebær-rød farve. Kraftfuld i næsen, med ren frugt og kompleksitet. Meget attraktive, modne og frugtige aromaer, med hints nyt træ, lakrids, let peber og vanilje. I munden viker vinen velafbalanceret, tæt og frugtrig, med bløde tanniner og en forholdsvis lang eftersmag.

★★★★★★ 6 stjerner FinansBureauet
★★★★★ 90P Guia Penin
★★★★★ 3,9/5,0 Vivino

Det er ikke mange steder udover fra Jumilla hvor man kan få en tæt og velsmagende vin, med druer fra gamle og lavt ydende vinstokke, til denne pris. Ikke kompliseret, men bare velsmagende!

Læs mere om Juan Gil Yellow Label 2015.

 

2 flasker Saracosa 2016
(Toscana, Italien)

Denne medaljevindende rødvin er skabt af datteren Sofia Barbanera på familiens toscanske ejendom, hvor hun lidt utraditionelt har lavet et blend på SangioveseCabernet Sauvignon og Merlot - inspireret af den klassiske opskrift på en vaskeægte "Supertoscaner". Resultatet er Saracosa 2016 - en meget vellykket rødvin, der formår at servere det bedste fra både Chianti og Bordeaux i en og samme flaske.

Saracosa er inspireret af de store toscanske "Supertoscanere" - en stil, der først blev udviklet og defineret af Antinori i 1970'erne. I øvrigt i dag et af Italiens bedste vinhuse. Disse vine kickstartede regionens renæssance på den internationale vinscene, og blev nogle af de mest eksklusive og dyre vine i verden.

★★★★★ Guld Berliner Wein Trophy 2017

Her får du det bedste fra to verdener - Chianti og Bordeaux i én og samme flaske stærkt inspireret af de legendariske "Supertoscanere". Lækker toscansk vinoplevelse, der vil løfte din italienske fastfood op til nye højder.

Læs mere om Saracosa 2016.

 

2 flasker Rex Mundi 2015

(Languedoc-Roussillon, Frankrig)

Rex Mundi er en overdådig blød og smagfuld rødvin, der består af et blend på de to djævelsk lækre druer, Shiraz og Grenache. Druerne kommer fra den sydlige franske vinregion Roussillon, som gang på gang overrasker med smagfulde rødvine til yderst fornuftige priser.

Denne uimodståelige rødvin har en dyb blæksort farve. Den er en super blanding af intense Shiraz og Grenache druer, som dyrkes på de ugæstfri bakker i den varme region. Druerne er sent-høstet, hvor druerne naturligt har svundet ind, og den resterende saft i druerne  er meget intens. Lakrids og mørke krydderier fra Shiraz druerne, og blød og jammy frugt og hindbær krydderi fra Grenache druerne, giver sammen et uimodståeligt blend.

★★★★★★ 6 stjerner FinansBureauet
★★★★★ 5 stjerner VinAvisen
★★★★★★ Guldmedalje Gilbert & Gaillard
★★★★★★ Guldmedalje Concours de Brignoles

Denne bløde, meget fyldige og kulsorte vin får vores bedste anbefaling! Den har en stor, fyldig og meget blød samt sødmefuld smag, af hindbær, modne blommer, lakrids og søde krydderier!

Læs mere om Rex Mundi 2015.

 

2 flasker Stones & Bones 2015

(Lissabon, Portugal)

Fabelagtigt blend i moderne klæder! Oplev den hyppige guldmedaljevindende rødvin fra Lissabon, Stones & Bones - en fabelagtig ny moderne rødvin fra Portugal, som i disse år rider på en sand popularitetsbølge verden over.

Inspirationskilden til navnet "Stones & Bones" kommer fra det omkringliggende landskab i Lissabon, hvorfra denne rødvin kommer. Dyrket og forædlet i et landskab fyldt med antikke sten og dinosaurfossiler.

De moderne portugisiske rødvine består i dag af en blanding af lokale og internationale druesorter. Touriga Nacional - rygraden i de skønne portvine fra Douro-dalen, er den primære druesort i denne fabelagtige rødvin, som får fornem følgeskab af SyrahTinta Roriz og Alicante. Sidstnævnte druesort tilfører den intense blæksorte farve til vinen.

★★★★★ 3,9/5,0 Vivino

Oplev den medalevindende portugisiske rødvin, Stones & Bones, som leverer noget nær den bedste vinoplevelse til prisen af alle europæiske vine i samme priskategori. Denne rødvin byder på et fabelagtigt blend med Syrah som det bærende element. Utrolig kvalitet til prisen!

Læs mere om Stones & Bones 2015.

 

2 flasker The Barrel Bandit Durif Shiraz 2016

(Southern Australia, Australien)

Vinen er produceret af Shiraz og Durif, fra området Riverina i det sydlige Australien. Disse blends af populære Shiraz og mere sjældne Durif vinder frem, da den karakterfulde Shiraz passer super godt til den mørke, bløde og krydret Durif. Lavt høstudbytte sikre en koncentreret most, som efter høst og vinifisering er fadlagret 12 måneder i franske og amerikanske egetræsfade.

Farven er helt dyb mørk, næsten uigennemsigtig. Aromaer af sorte bær, blommer, brombær samt noter af eukalyptus, peber og lakrids. Smagen er intens, rig, medium-fyldig, krydret og med en flot afbalanceret struktur. I eftersmagen fortsætter den mørke, let sødmefulde og krydret frugt, og den bliver hængende meget længe.

Winemaker Bill Callabria fra Westend har lavet et sublimt blend af Shiraz og Durif, som skubber grænsen for hvor meget vin man kan få for en flad 50`er! Mørk, rig og krydret frugt fylder hele munden og bliver hængende meget længe.

Læs mere om The Barrel Bandit Durif Shiraz 2016.

Drue
Diverse sorter
Type
Drikkevarer
Vintype
Årgang
Land
Låg
Producent
Størrelse
12 x 75 cl
Alkohol
Region
Website
Lagring
Drikkes bedst
  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse