★★ Resten af juni er der 15% på alt A. Bergere Champagne ★★ - Bemærk; Indtast koden "Bergere15" i rabatkodefeltet! - Du finder dem her: A. Bergere Champagne

×
95 points
Robert Parker

Alvear Pedro Ximenez Solera Cream 50 cl

95P Parker "likør-dræber"

På lager
DKK 199,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 249,95 DKK stk.
204,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Dessert og sødt
Beskrivelse

Detaljer

Når en Oloroso sødes med noget koncentreret Pedro Ximénez sød dessertvin, bliver det til en Montilla Cream - et synonym for en mørk, fyldig og sød dessertvin, som opleves dejlig harmonisk og afbalanceret.

Vinens elementer

Denne vin byder på en smuk dyb mahogni farve i glasset med et changerende gyldent skær. I både næse og mund mødes man af let brændte noter, diskrete aromaer af rosiner og en silkeblød fylde. Skøn finish og dejlig harmonisk med en lang vedvarende sødme i eftersmagen.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server Alvear Pedro Ximenez Solera Cream ved 15-20° grader for den optimale vinoplevelse. Denne Montilla Cream er et skønt alternativ til den traditionelle likør. En "trøstende vinterdrink", som både kan anvendes som aperitif, eller som ledsager til søde desserter, lette kager, kaffe og nødder.

Skøn Solera Cream der byder på masser af fylde og sødme. Ideel som erstatning for traditionel likør og en god all-rounder til dessertbordet.

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Type
Dessertvin
Årgang
Uden Årgang
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Bodegas Alvear
Størrelse
50 cl
Alkohol
18%
Region
Montilla Moriles
Drikkes bedst
2017-2025
Anmeldelser
Robert Parker

95 points

"The extraordinary non-vintage Solera Cream represents an Oloroso sweetened by the addition of ripe Pedro Ximenez. A medium amber color is followed by a nutty, liqueur-like liquid with tremendous unctuosity and freshness in addition to a long, moderately sweet finish. It is a great after-dinner drink to enjoy by itself. "

Om producenten

Bodegas Alvear

Vinhuset producerer primært søde vin på Pedro Ximenez druen (også kaldet bare `PX`), som gennemgår både lang tørring i solen og sidenhen lang lagring for at opnå deres helt specielle koncentreret smag.

Vinhuset er vokset støt siden starten (næsten 290 år siden) og det er i dag et stort foretagende. Men Bodegas Alvear producerer ikke bare en masse flasker - nej, de producerer regionens (vist ikke hele Spaniens) absolut bedste dessertvine og er i dag uden sammenligning regionens mest kendte vinhus.

Bodegas Alvears vine roses år efter år af flere af verdens mest kendte vinanmeldere, og vinene har tilmed fået helt op til de maksimale 100 point af Robert Parker, hvilket vidner om det ekstremt høje niveau.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt