Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
  90 points
  Guia Penin
  FlaskeHalsen
  Kåret til Verdens bedste Alberino!

Altos de Torona Albarino 2016

På lager

149,95 DKK per stk.
99,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

 • 90 points
  Guia Penin
  FlaskeHalsen
  Kåret til Verdens bedste Alberino!
  Altos de Torona Albarino 2016

  Altos de Torona Albarino 2016

  149,95 DKK
  99,00 DKK
  ved køb af min. 6 stk.
Altos de Torona Albarino 2016

Detaljer

Verdens bedste Albarino. Intet mindre.

Vinen er produceret af 100% Albarino fra DO Rias Baixas i det nordvestlige Spanien. Her består jorden primært af sand og granit. Vinmarkerne hvor druerne kommer fra er perfekt beliggende. På skråninger hvor der sikres optimal sol, i 300 meters højde som sikre let køligere temperatur og ikke mange kilometer fra havet som sikre en konstant brise, som hjælper med at tørre fugten på druerne, der følger med den kulde der kommer fra bjergene.

De bedste og optimalt modne af deres druer bruger producenten til denne top hvidvin. Vinen har gæret i rustfri ståltanke og siden lagret `sur lie` (sammen med drueskallerne) i ca. 6 måneder i rustfri ståltanke.

Vinens elementer

Farven er flot strågul med grønne skær. Intense aromaer af æbler og citrus, med noter af stenfrugter og mineraler. Smagen er frisk, rig, halvtør og meget aromatisk. God syre. Spændende og lang eftersmag.

Serveringstempratur og anvendelse

Server vinen ved 8-10° grader for den optimale vinoplevelse. Denne Albarino er den perfekte ledsager til fisk og skaldyr eller som en luksus aperitif på terrassen.

Intensitet, god syre og friske noter af æbler og citrus. En sublim hvidvin som er en perfekt ledsager til fisk og skaldyr. Man forstår tydeligt hvorfor denne luksus Alberino er kåret til den bedste i verden!

Drue
Albarino
Type
Hvidvin
Vintype
Årgang
2016
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Bodegas Altos de Torona
Størrelse
75 cl
Alkohol
13%
Region
Rias Baixas
Website
Lagring
6 mdr i ståltanke "Sur lie"
Drikkes bedst
2017-2018
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Jeg elsker de fyldige og frugtfulde nordspanske Albarino-hvidvine. Denne Altos de Torona har en enormt flot duft, der charmerer sig frem i verden med en snert af blomster-friskhed. Smagen er ligeledes ganske fyldig, men den har et lidt mere syrefuldt bid i den ellers meget intense smag. Der er blomster i duften og urter i smagen, og det gør den til en lidt atypisk Albarino. Det kan både være et plus og et minus – men hvis du blot smager vinen uden at ville putte den i en kasse med andre smagsvarianter, så er det rigtig fint. Sørg for, at den ikke bliver alt for kold, for så vil de syrlige nuancer tage overhånd. Lad den gerne snige sig op lige omkring de to-cifrede varmegrader for at få det fulde udbytte."

Guia Penin

90 points

90 point samt 5 ud af 5 stjerner for kvalitet ifht. prisen! "Color: bright straw. Aroma: fresh fruit, citrus fruit, floral, fine lees. Boca: correct, good acidity, balanced, fine bitter notes."

Medaljer

International Wine Challange - Trophy "The Best Albarino In The World"

International Wine Challange - Gold Medal

Decanter World Wine Awards - Gold Medal

 1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse