Alfred’s Trail 8.6 Belize Port Finish Rum 70 cl

På lager
DKK 749,00
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Travellers Liquors Limited i Belize, Mellemamerika bruger lokal melasse, som er gæret og destilleret i en tredobbelt kolonne. Destilleriet har taget navn fra deres tid som leverandør til de rejsende langs hovedvejen til og fra Belize City. På destilleriet begyndte man at producere spiritus til de lokale og rejsende tilbage i 1953. I dag producerer Travellers-destilleriet både gin, vodka og rom.

Alfred’s Trail 8.6 Belize Port Finish Rum 45% har tilbragt 8 år på brugte bourbonfade hos Travellers Liquors Limited i Belize. Efter rommen er transporteret til Tyskland har den yderligere fået 6 måneders lagring i brugte portvinsfade. Alt i alt har dette givet en rom med en god blanding af krydrede og frugtige noter. Portvinsfadet er i perfekt symbiose med den lette og krydrede rom fra Belize, med en utrolig dybde i både duft og smag. Røde bær, masser af sødme fra portvinsfadet og alligevel en tør og kompleks afslutning i smagen. Produktionen af denne rom er begrænset til kun 500 flasker, alle aftappet i hånden og afmærket med fad- og flaskenummer.

Generelt om Alfred's Trail Rum

No. 9 Distillery er en tysk whiskyproducent, som ligeledes aftapper rom opkøbt i Caribien og Mellemamerika. Ejerne af destilleriet har spiritus i blodet. Deres bedstefar Alfred begyndte i 1947 at destillere spiritus på pot stills, herunder også rom. På daværende tidspunkt forsynede han borgerne med ulovligt produceret spiritus.

I dag tapper No. 9 Distillery rom som er destilleret i Guatemala, Belize og Barbados, og vi forventer at de i fremtiden løbende vil tappe flere varianter. Alle rommerne er limited edition aftapninger og meget unikke da de til dels bliver lagret i Caribien og til dels i Europa.

I denne romserie benytter man sig af tre forskellige fadtyper under efterlagringen. Når rommen kommer til Europa udsættes den for yderligere lagring – dette kaldes double aging. De tre forskellige fadtyper man benytter er henholdsvis banyuls casks, sauternes casks og new American casks.

Vin Data
Type
Rom
Låg
Korkprop
Producent
No. 9 Distillery
Størrelse
70 cl
Alkohol Procent
45%
Region
Belize
Lagring
8 år i Belize & 6 mdr. på portvins fade
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt