★ SHOWROOM LUKKET UGE 3 OG 4 - Bemærk; Vores showroom holder lukket uge 3 og 4. Webshoppen kører videre som normalt, med dag til dag levering.

×

Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
  90 points
  DinVinGuide
  VinAvisen
  Gastroland.dk
  Formidabel Vintage Champagne

A. Bergère Prestige Brut Millésime 2009 Champagne

På lager

449,95 DKK per stk.
379,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
384,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Lignende produkter

A. Bergère Prestige Brut Millésime 2009 Champagne

Detaljer

Formidabel og autentisk Champagne

Denne vintage Champagne er resultatet af et formidabelt høstår. Med andre ord en af de største Champagne årgange overhovedet. Denne sublime Champagne består af 50% Chardonnay, 40% Pinot Meunier og 10% Pinot Noir.

Vinens elementer

Denne Champagne byder på en flot lys strågul farve i glasset med glinsende nuancer, som afspejler en ægte sofistikeret vintage Champagne. Næsen afslører overdådige aromaer af blommer og kandiseret citrus ledsaget af krydrede noter. Flot fylde og en lækker cremet viskositet. Munden byder på en pompøs palette af let sødmefulde aromaer af grillede frugter med en varm og generøs eftersmag.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server denne Champagne ved 9-11° grader som aperitif eller til et måltid. For vinelskere, som har lyst til at følge dens fantastiske udvikling, kan denne Champagne med fordel gemmes i 2-5 år i din kælder eller et andet mørkt sted, hvor du med årlige mellemrum kan åbne en flaske og opleve dens udvikling i både friskhed og rundhed.

Drue
Chardonnay
Pinot Meunier
Pinot Noir
Type
Mousserende vin
Vintype
Årgang
2009
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
A. Bergère
Størrelse
75 cl
Alkohol
12%
Region
Champagne
Website
Lagring
Drikkes bedst
2017-2040
DinVinGuide

90 points

FinansBureauet

5 stjerner

"Flot vintage Champagne med indsmigrende aromatisk næse, sprød mund med delikate brødnoter og toner af moden pære, fersken og ristede mandler og let stålsat og mineralsk eftersmag pakket ind i sarte bobler."

FlaskeHalsen

5 stjerner

"Ligeså snart proppen er sprunget af denne prestigiøse Champagne er det en fornøjelse af de helt store. For er du vanvittig for en lækker og charmerende duft, der vælter op fra boblerne i glasset her.

Det er en duft med en skøn sødme, der er blandet med den klassiske tørre og friske Champagne-fornemmelse. Og det er ikke kun duften, der holder et højt niveau her, for smagen følger altså smukt efter.

Der er en lækker dybde med masser af blødhed, der smyger sig omkring smagsløgene. Det giver en forrygende oplevelse, der charmerer langt ind i eftersmagen, hvor der sættes punktum med en temmelig tør afrunding, der både bider og niver lidt.

Det giver en Champagne i høj kvalitet til en pris, der vel er på nippet til at være i den høje ende i forhold til, hvad vi danskere kaster efter en flaske bobler. Men det er altså alle pengene værd."

Gastromand.dk

5 stjerner

BEDST I TEST! 
"Fyldig næse af ymer (jo, sgu), ristet rugbrød og æble. Fine små bobler og dejlig afstemt syre i en velsmagende (af mer’) mund. Flot boble til tunge fiskeretter eller perlehøne."

VinAvisen

5 stjerner

"En klassisk champagne - en årgangs-vin, otte år gammel, der tager godt ved i næse og mund med sin gode, modne druesmag, fine tørhed og mineralske noter. Den har simpelt hen det hele."

Gastroland.dk

6 stjerner

"Remouladekongens bedre halvdel startede med at smide seks stjerner efter denne vintage fra 2009, som har en kort og præcis smagsbalance mellem det syrlige og det søde. Perlende lethed. Ganske enkelt aftenens bedste glas.."

A. Bergère Champagne

Champagnen der gik i arv

At jorden, viden og ekspertisen skulle gå i arv til næste generation var helt oplagt, og lå helt naturligt i kortene, da André, den yngste af de tre børn, besluttede sig for at overtage Bergère Champagne efter sin far. Med sin kone, Brigitte MARTIN ved sin side, har André formået at udvikle vingården med en kontinuerlig vækst, som for længst har sat A. Bergère på verdenskortet indenfor den prestigefyldte vinverden.

Skattekammeret

Familiens ”skattekammer” - de tre Champagne druesorter: Chardonnay (50%), Pinot Noir (30%) og Pinot Meunier (20%), bruges med familiens mangeårige erfaring til at skabe eftertragtede referencevine. Hver eneste flaske fra A. Bergère afspejler det reneste udtryk for den pågældende vin, og dens oprindelige terroir med dyb respekt for de lokale traditioner. Uanset kvaliteten af årets høst, er kvaliteten det helt grundlæggende i familiens ånd, og noget man ikke går på kompromis med. 

I dag sidder A. Bergère tungt på markedsandelene - både indenfor Frankrigs egne grænser, og ikke mindst på eksportmarkederne. Fremfor alt er A. Bergère i dag elsket og anerkendt blandt vinelskere verden over.

Druerne kommer fra de berømte og prestigefyldte vinmarker beliggende omkring de små landsbyer i Champagnedistriktet, som hvert år leverer de tre klassiske druesorter, som giver familien A. Bergère mulighed for at lave deres verdenskendte Champagner.

A. Bergère Champagne lagring

Fødslen af "38-40"

I 2007 tog Brigitte Bergère den vigtige beslutning om, at investere i en strategisk adresse for at realisere sin store drøm. Således blev ”38-40” født - direkte i hjertet af den prestigefyldte Avenue Champagne i et smukt hus fra år 1900, omgivet af store internationale mærker. På denne elegante lokation åbnede Brigitte og André Bergère en butik med vinsmagninger, appartements og værelser (Bed & Breakfast) samt en smuk vinkælder, som oser af historie og sjæl.

A. Bergère Champagne 38-40

 1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse