200 Gallons Reserva 2020

Blød og frugtrig rødvin i perfekt balance!

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 129,95 DKK stk.
105,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Oksekød
  • Ost
  • Svinekød
Beskrivelse

Detaljer

Guldvindende portugiser i blød og lukusuriøs udgave!

Kan du forestille dig at købe 1.008 flasker vin på et år? Det er 200 gallon for at være præcis - den samme mængde, som hver amerikanske husstand måtte lave til 'personlig brug' under "Prohibition" altså spiritusforbuddet i 1920-1933. Og druen i denne Gør Det Selv-tid var ikke Cabernet eller Merlot, det var den dristige og saftige Alicante Bouschet - bredt plantet i Californien, men oprindeligt fra Portugal. I dag har den prisvindende vinproducent, Jamie Quendera, udformet en mægtig, Reserva-kvalitets rødvin, fra sjældne 100-år gamle vinstokke. Og det unikke twist? Jamie lagrer vinen i 6 måneder på dobbeltfade. Toppen og bunden er fransk eg (giver subtilt krydderi), mens de lange sideplanker er amerikanske (til vaniljenoter).

Resultatet er en ultra blød, cherry-moden, vanilje-krydderet rødvin med masser af smag! Duften byder på masser af dejlige bærnoter samt en skøn vanilje aroma. - Farven er dyb rød. Smagen er som nævnt fantastisk blød med en intens saftig frugt. Nyd vinens silkeagtige tekstur, hentet fra sjældne, gamle vinstokke, der oser af rig smag af sort kirsebær og peber. Eftersmagen er lang og vedholdende. 

Server vinen ved 16-18 grader og prøv den til forskellige retter med oksekød eller de tungere retter i efteråret, til ostebordet eller alene som hyggevinen. 

Ren Alicante Bouschet i blød og smagsfuld stil, som bare smager rigtig lækkert. Helt ny vin, som allerede har vundet første guldmedalje og scorer højt på Vivino.

Vin Data
Drue
Alicante Bouschet
Type
Rødvin
Årgang
2020
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Península de Setúbal
Lagring
6 mdr. på egetræsfad
Vegansk
JA
Drikkes bedst
2021-2024
Anmeldelser
Medaljer

Guldmedalje - Gilbert and Gaillard 2021

Medaljer

Gold Winner points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt